Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Λύγισε" on air Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει» (Video)

«Είναι πολύ σκληρό...»

23 Φεβρουαρίου 2023 12:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα αλλά και η ομάδα της, ακούγοντας την ιστορία της Jana, μιας γυναίκας 52 ετών που πάσχει από άνοια. Επίσης, η είδηση για την επιδείνωση της υγείας του Μπρους Γουίλις, καθώς ο διάσημος ηθοποιός διαγνώστηκε με άνοια, «λύγισε» την Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια μετά το βίντεο της 52χρονης, είπε: «Σκεφτόμουν ότι όσοι έχουμε στο περιβάλλον μας ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή τη νόσο φτάνουμε στο σημείο να ευχόμαστε να “φύγουν” αυτοί οι άνθρωποι για να μην ταλαιπωρηθούν και να μην μας θυμούνται. Είναι πολύ σκληρό για τους γύρω ανθρώπους να ζουν με τον φόβο ότι θα τους ξεχάσουν»

Και πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα: «Να αγαπάμε πολύ και βαθιά τους ανθρώπους μας. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, τι κρύβεται πίσω από πολλά χαμόγελα και τους ανθρώπους που θεωρούμε δυνατούς. Να στείλω την αγκαλιά μου σε όσες οικογένειες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα στο σπίτι τους»!

«Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε κι εκείνος πήγε σε...» - «Άγρια» καρφιά της Δανάης Μπάρκα για τον Γιάννη Μπέζο

Ο Γιάννης Μπέζος είναι γνωστός για έναν χαρακτήρα, που συζητείται έντονα, ειδικά όταν τοποθετείται δημόσια, με μια παρουσιάστρια να αναφέρεται σε ένα περιστατικό, που ίσως δεν αποτελεί την καλύτερη στιγμή του.

Πρόσφατα, στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με τίτλο «Πάμε Δανάη», προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με τον ηθοποιό σε άλλη περίπτωση να αναφέρεται και στη γνωριμία του με την Ναταλία Τσαλίκη.

Το σχόλιο της Μπάρκα για τον ηθοποιό

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια της εκπομπής, αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει και η ίδια με τον Γιάννη Μπέζο για μια τηλεοπτική συνέντευξη: «Τον λατρεύω και θα το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Και θα το λέω παρότι είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη για την εκπομπή, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή. Χαλάλι του. Ήμουν και θα είμαι πάντα τεράστια θαυμάστριά του» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Χαλάλι κύριε Μπέζο, εμείς σας αγαπάμε, παρόλο που το είχαμε κανονίσει» σχολίασε στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης.

Με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Όταν με ρωτάνε για τον Γιάννη Μπέζο αν είναι ξινός ή κακός, εγώ τους λέω και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από τον Γιάννη Μπέζο. Τον έχω γνωρίσει στη δουλειά, δεν ήμασταν ποτέ οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στη συνεργασία μας, είναι πολύ γενναιόδωρος και πάνω στη σκηνή και εκτός. Μου αρέσει πολύ που είναι ντόμπρος και ειλικρινής και αυθεντικός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share