Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπύρος Δημητρίου: Το αινιγματικό βίντεο μετά τον χωρισμό με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - «Για κάποιον λόγο...»

«Κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει...»

23 Φεβρουαρίου 2023 11:35
Σπύρος Δημητρίου: Το αινιγματικό βίντεο μετά τον χωρισμό με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - «Για κάποιον λόγο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου δεν είναι πια μαζί. Η είδηση του διαζυγίου όχι μόνο έκανε αίσθηση αλλά συζητιέται και σήμερα.

Ο ποινικολόγος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Δημητρίου κάθεται στο πιάνο στο σαλόνι του σπιτιού του και παίζει μια μελαγχολική μελωδία από τραγούδι του Έλβις Πρίσλεϊ. Στο φόντο διακρίνεται ο χαμηλός φωτισμός του χώρου. «Έλβις Πρίσλέϊ για κάποιον λόγο» έγραψε ο ίδιος.

Το στιγμιότυπο έδειξε η εκπομπή Super Κατερίνα της Πέμπτης. Μάλιστα, όπως σχολίασε το πάνελ με αυτή τη δημοσίευση ο ίδιος ίσως να θέλησε να δείξει τη λύπη του.

Νέο βήμα στη ζωή τους για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους - «Κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει...»

Μια αποκάλυψη έκαναν στον αέρα του Ηappy Day της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στο χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου. Επίσης, "έσπασε" τη σιωπή του ο Σπύρος Δημητρίου για το διαζύγιό του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε», είπε η δημοσιογράφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share