Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάραξε η Άντζελα Γκερέκου: «Ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο Στάθης Τσιτλακίδης πέθαναν έχοντας...»

Δείτε τη συγκινητική της ανάρτηση

23 Φεβρουαρίου 2023 11:12
Σπάραξε η Άντζελα Γκερέκου: «Ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο Στάθης Τσιτλακίδης πέθαναν έχοντας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σχολή Ικάρων βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου και σπάραξε λίγες εβδομάδες μετά την τραγωδία με την πτώση του αεροσκάφους phantom που στέρησε τη ζωή στους πιλότους, Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ και ηθοποιός με σχετική ανάρτηση στα social media εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια των δύο πιλότων γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άξιοι και Αθάνατοι». Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική κίνηση του Γιάννη Πάριου για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Άντζελας Γκερέκου

«Αυτές τις ημέρες είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ την σχολή Ικάρων στο Τατόι με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Περιφερειακή ανάπτυξης της Μεσογείου.

Φυσικά η πρόσφατη απώλεια των δύο νέων Ικάρων μας χτύπησε στην μνήμη μου ξανά και το δέος που ένοιωσα απεριόριστο… σε λίγο κλείνει ήδη ένας μήνας από το χαμό αυτό των δύο νέων ανθρώπων!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο θάνατος του ιστορικού.. Ικάρου υπήρξε η πρώτη ελληνική προσφορά – θυσία στο βωμό της αεροπορικής ιδέας.

Σε αυτό το μύθο των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων έχει στηριχθεί ο τίτλος των νεαρών σπουδαστών αεροπόρων και της Σχολής στην οποία φοιτούν και δείχνει την τόλμη και την αποφασιστικότητα που τους διακρίνει για την ελευθερία.

Ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο Στάθης Τσιτλακίδης πέθαναν έχοντας πλήρη συνείδηση ότι το επάγγελμά τους δεν ήταν σαν τα άλλα, ότι ο δικός τους ουρανός δεν ήταν τουριστικός, αναψυχής, ποιητικό στερέωμα ή για extreme sports.

Κι αν μας συντρίβει η απώλειά τους είναι γιατί βλέπουμε πως αυτός ο ουρανός (ο δικός τους) εγγυάται τη δική μας γη, το δικό μας ταπεινό έδαφος με όλες τις πράξεις και τα λόγια με τα οποία το γεμίζουμε. Τιμή λοιπόν σε όλους τους Ικάρους μας που μας προστατεύουν!! Άξιοι και αθάνατοι», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Κόλαφος η Άντζελα Γκερέκου: «Δεν θα απαντήσω στις γελοιότητες...»

Η Άντζελα Γκερέκου απάντησε με αιχμηρό τρόπο στις φήμες που τη θέλουν να υιοθετεί παιδί, τονίζοντας πως δεν θα απαντήσει σε αυτές τις γελοιότητες. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες, συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα το θέμα της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites».

«Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα, χωρίς καμία σχέση με την αλήθεια, να δημιουργούν ιστορίες».

«Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».

Δες αναλυτικά στο παρακάτω video:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share