Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεπέρασε τον Πάριο με ένα μεγάλο έρωτα: Ο άγνωστος άνδρας που μπήκε στη ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς

Ήταν μαζί για επτά χρόνια

23 Φεβρουαρίου 2023 09:33
Ξεπέρασε τον Πάριο με ένα μεγάλο έρωτα: Ο άγνωστος άνδρας που μπήκε στη ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπάρχει πάντοτε στις αναμνήσεις πολλών ως μια γυναίκα, που αποτέλεσε ερωτικό σύμβολο, αν και ποτέ της δεν το επεδίωξε, με την ίδια πάντως αρκετές φορές συζητήθηκε για τις σχέσεις της.

Πιο χαρακτηριστική ήταν, φυσικά, αυτή με τον Γιάννη Πάριο που εξελίχθηκε σε γάμο, αποκτώντας και δύο παιδιά, αλλά χωρίζοντας τελικά, για να βρεθεί η ηθοποιός στην Πάρο σε μόνιμη βάση, αν και με τα χρόνια είδε ξανά τον... φτερωτό θεό να της πετά το βέλος του έρωτα.

Η σχέση που κανείς δεν έμαθε

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή πριν από λίγο καιρό στο «Πρωινό μας», η Σοφία Αλίμπέρτη αναφέρθηκε σε μία μακροχρόνια σχέση της, η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή, με τον τραγουδιστή παράλληλα να αναφέρεται στον καιρό που ήταν παντρεμένοι.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share