Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άμεσο κάρφωμα από την Αννίτα Πάνια - «Σας απαντώ με τραγούδι...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

22 Φεβρουαρίου 2023 17:19
Άμεσο κάρφωμα από την Αννίτα Πάνια - «Σας απαντώ με τραγούδι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έχει απασχολήσει κατά καιρούς με την προσωπική της ζωή, ωστόσο ποτέ δεν προσπάθησε να την προβάλει, αν και έχει αποκαλυφθεί η σχέση της μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια της late night εκπομπής «Ανοιχτά» εδώ και περίπου έξι χρόνια διατηρεί σχέση με τον δημοσιογράφο και οικονομικό αναλυτή, Νίκο Σαμοΐλη. Τόσο η Αννίτα Πάνια όσο και ο Νίκος Σαμοΐλης αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για το ειδύλλιο που ζουν, ωστόσο πάντα εκφράζονται με τα πιο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Τα λόγια του Σαμοΐλη για την Αννίτα

«Στην Αννίτα θαυμάζω τον αυθορμητισμό της, τη συνέπεια της αλλά και το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή εδώ και χρόνια» είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Σαμοΐλης για την Αννίτα Πάνια.

Οι δυο τους προσπαθούν να ζουν διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις κοσμικές εξόδους. Βέβαια πριν μερικές μέρες το ζευγάρι έκανε μια εξαίρεση και διασκέδασε στην Άννα Βίσση, με τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού YOU να τους «τσακώνει» για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Η Αννίτα Πάνια αποφεύγει ακόμη να δημοσιεύει και κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από την Καλαμάτα, όπου πόζαρε με τον Νίκο Σαμοΐλη, τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του και τον Μπάμπη Στόκα.

Τον Μάιο του 2019, η Αννίτα Πάνια έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έπασχε από Αλτσχάιμερ. Στο πλευρό της στο τελευταίο «αντίο» δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται και ο σύντροφός της, Νίκος Σαμοΐλης. Οι δυο τους έχουν μια δυνατή σχέση και είναι πάντα μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Κατά καιρούς είχαν κυκλοφορήσει και δημοσιεύματα περί γάμου ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο. Η Αννίτα Πάνια με το γνωστό της χιούμορ τα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά… με ένα τραγούδι.

«Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη» είχε δηλώσει το καλοκαίρι του 2019 η Αννίτα Πάνια.

«Ερωτευτήκαμε βαθιά μετά από...»: Άκρως αποκαλυπτική η Αννίτα Πάνια για το Νίκο Καρβέλα

Η Αννίτα Πάνια παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο ερωτεύτηκαν βαθιά.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, με φανατικό τηλεοπτικό κοινό, που την παρακολουθεί χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το «παλάτι» της Αννίτας Πάνια στην Εκάλη.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαίου, στην εκπομπή "Happy Day" προβλήθηκε στιγμιότυπο από την συνέντευξη που πρόκειται να παραχωρήσει η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, με την ίδια να μιλά με άκρως αποκαλυπτικό τόνο, για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε εκτενώς και στην γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, τον οποίο και ερωτεύτηκε πάρα πολύ.

Πολύ πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά την καριέρα της, η Αννίτα Πάνια είπε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι ούτε νιώθω ότι έκανα κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο»

Για την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα: «Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε βαθιά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share