Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Φωτιά οι αποκαλύψεις του Νίκου Μουτσινά: «Με τη Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης γιατί...»

Τι εξομολογήθηκε;

22 Φεβρουαρίου 2023 14:58
«Φωτιά οι αποκαλύψεις του Νίκου Μουτσινά: «Με τη Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικές μέρες ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας το λόγο που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την έντονη επιθυμία να αποκτήσει δικά του παιδιά και τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα για την πραγματοποίηση της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά:

«Τα παιδιά με ενδιαφέρουν, όχι η οικογένεια ούτε το mainstream με σύντροφο ούτε και το να παντρευτώ. Το ζητούμενό μου είναι τα παιδιά και προφανώς, επειδή προέρχομαι μια οικογένεια που ήταν ό,τι να ΄ναι, ό,τι να ‘ναι πάω κι εγώ να φτιάξω και μου φαίνεται κανονικό.

Θα ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι για παιδιά, δεν ξέρω αν θα μου συμβούν τα παιδιά. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου αφηγήθηκαν. Κάθε φορά κάτι κομπλάρει, λίγο το παρακολουθώ και σκέφτομαι “βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο ρε αγαπούλα μου και ηρέμησε”. Το διεκδικώ απλά πού σταματάμε; Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Εκεί είναι τώρα το ερωτηματικό μου».

«Το να κάνω παιδιά απλώνεται πολύ. Με τη δουλειά, πόσες ώρες, αν θέλω αγοράσω ένα σπίτι, τι σπίτι θα πάρω, να είναι για εργένη ή οικογένεια, πού να είναι και τα χρήματα στην άκρη. Πού θα σταματήσεις όμως για να πεις, “να ζήσω και λίγο τελικά”; Αν δεν είναι να μου συμβεί, να μη ζήσω; Αυτή είναι η σκέψη μου», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά.

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

«Με την Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψα ένα σύμφωνο συμβίωσης. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών.

Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση, όπως καταλαβαίνουμε, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα μου. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα», είπε στη συνεχεία, ο Νίκος Μουτσινάς στο Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share