Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Παραλίγο να βάλω φωτιά»: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στην Έλενα Κατρίτση

Τι αποκάλυψε;

22 Φεβρουαρίου 2023 14:45
«Παραλίγο να βάλω φωτιά»: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στην Έλενα Κατρίτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι σήμερα παντρεμένος και πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Κρίστη Τσολακάκη, ωστόσο νωρίτερα είχε νυμφευθεί την Έλενα Κατρίτση, με την οποία έχει κι ένα γιο, τον Πάνο. Ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η πρόταση γάμου του ήταν επεισοδιακή, γιατί παραλίγο να έβαζε φωτιά.

Παράλληλα, αυτή τη δουλειά κάνει ο 29χρονος γιος τους, Πάνος Χατζηνικολάου.

Mε την Έλενα γνωρίστηκαν το 1986 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Tην πρόταση γάμου την έκανε στη Pάτκα, στο Kολωνάκι, και έγινε με επεισοδιακό τρόπο, όπως εξομολογήθηκε πριν από τρία χρόνια σε μηνιαίο περιοδικό.

«Παραλίγο να βάλω φωτιά στη Pάτκα. Παράγγειλα τη σαμπάνια που τότε ήταν της μόδας και, προσπαθώντας ν’ ανάψω ένα τσιγάρο με το χέρι να τρέμει, διότι θα εκστόμιζα την πρόταση γάμου, πήρε φωτιά η πετσέτα στη σαμπανιέρα.

Στη συνέχεια κλότσησα την Έλενα κατά λάθος πάνω στον εκνευρισμό μου και σκίστηκε το καλσόν της. Έφυγε για ν’ αλλάξει και έμεινα δεκαπέντε λεπτά περιμένοντάς την. Aυτό μεγάλωσε την αγωνία μου. Tελικά έκανα την πρόταση και όλα πήγαν καλά».

Νίκος Χατζηνικολάου και Έλενα Κατρίτση

Νίκος Χατζηνικολάου - Έλενα Κατρίτση: Το ξαφνικό διαζύγιο και η απόφαση για τον Πάνο

Έζησαν μαζί δεκατέσσερα χρόνια και πάντα έδειχναν αγαπημένοι. Όμως μέσα στο 2001, με το διακριτικό τρόπο που χαρακτηρίζει τον Nίκο Xατζηνικολάου χώρισαν, όμορφα και πολιτισμένα, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τις πλέον ενημερωμένες κοσμικές στήλες.

Παραμένουν καλοί φίλοι και υπήρξαν άριστοι συνεργάτες. Άλλωστε συνεργάστηκαν αρμονικά στο Mega Channel, όπου η Έλενα Kατρίτση παρουσίαζε την εκπομπή Prive. O γιος τους Πάνος αποφασίστηκε ύστερα να ζει με τη μητέρα του στο σπίτι της Έλενας στη Φιλοθέη, ενώ σχετικά κοντά ήταν και το διαμέρισμα που ζει ο Nίκος με την Kρίστη Tσολακάκη.

Αυτός 60 και εκείνη... - Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι μονάχα ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, αλλά κι ένας οικογενειάρχης, πατέρας τεσσάρων παιδιών από δύο γάμους, με ένα από την κοινή του πορεία με την Έλενα Κατρίτση και άλλα τρία με την Κρίστη Τσολακάκη.

Δείτε επίσης: Anchorwomen που έχουν μείνει στην καρδιά μας: 5 παρουσιάστριες ειδήσεων της δεκαετίας του 90 που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το γάμο του με την Έλενα Κατρίτση απέκτησε το γιο του, Πάνο, ο οποίος πλέον είναι 27 χρονών.

Αυτός 60 και εκείνη... - Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση

Πόση όμως διαφορά ηλικίας έχει το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου το 1962. Από την πρώην σύζυγό του έχει τέσσερα χρόνια διαφορά, αφού η ίδια είναι γεννηθείσα το 1966.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share