Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από το Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη...»

Τι αποκάλυψε για την πρώην του σύζυγο;

22 Φεβρουαρίου 2023 14:03
«Βόμβα» από το Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αισθαντικός Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος είχε φιλοξενηθεί πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και εκτός από το ότι λυπάται που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του, διηγήθηκε μια αστεία ιστορία για τη μητέρα του και την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν έγκυος στον Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα - όπως όλες η μανάδες - ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε - έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Γιάννης Πάριος και Χάρης Βαρθακούρης

Μάλιστα, ο Πάριος μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα "Μάνα θα παντρευτώ" και μου λέει "Θα πέσω από το μπαλκόνι". "Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε"... μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω "θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;" και εκεί το γύρισε, "Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα"».

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Με την πρώτη του σύζυγο Ντίνα Μαρκοπούλου απέκτησε δύο παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη έχει δύο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

«Εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Γιάννη Πάριο...» - Βγήκε στη δημοσιότητα η αλήθεια για τη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο Γιάννης Πάριος έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια την τύχη τα παιδιά του να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο στη ζωή και, μάλιστα, επιτυχημένα, με την Αντελίνα να κάνει ευτυχισμένο το γιο του, Χάρη Βαρθακούρη.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδοποιού, που στο παρελθόν αναφέρθηκε και στην κρίση στο γάμο τους, είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη γνωριμία και τον γάμο «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και για τη σχέση της με τον διάσημο πεθερό της.

Αναφορικά με το γεγονός ότι πήρε το όνομα του συζύγου της, η Αντελίνα ανέφερε: «Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου.

Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου. Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου».

Η αποκάλυψη για τον Πάριο

Και συνέχισε μιλώντας για τον σύζυγό της: «Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως.

Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share