Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Λιάνα Κανέλλη: «Αυτοί που μπήκαν σπίτι μου δεν ήταν...»

Η ληστεία που είχε βιώσει πριν χρόνια

22 Φεβρουαρίου 2023 11:19
Κόλαφος η Λιάνα Κανέλλη: «Αυτοί που μπήκαν σπίτι μου δεν ήταν...»
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990» έδειξε η Λιάνα Κανέλλη ως πιθανό δράστη της ληστείας που έγινε στο σπίτι της, επισημαίνοντας ότι αυτοί που μπήκαν στο σπίτι της αφαίρεσαν μόνο αρχειακό υλικό με συγκεκριμένες πληροφορίες και πράγματα «μεγάλης αξιακής πληροφοριακής σημασίας».

Προκλητικό χαρακτήρισε τον τρόπο που έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της, η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία δείτε πόσο χρονών είναι η Λιάνα Κανέλλη σήμερα.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, επεσήμανε ότι δράστες ξέρανε που μπήκανε», ψάχνοντας συγκεκριμένο υλικό «που έχει ράμματα για την γούνα τους», δηλώνοντας ωστόσο ότι «δε θα το βρουν ακόμα και αν πεθάνω».

Παράλληλα, σχολίασε την δήλωση του ΚΚΕ,η οποία τονίζει ότι η επίθεση σε βάρος της ήταν «στοχευμένη και όχι από πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου», επισημαίνοντας ότι «για να το λέει το Κόμμα κάτι θα ξέρει παραπάνω».

Η Λιάνα Κανέλλη μιλάει για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Τέλος, η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι όχι μόνο η ίδια αλλά και το ΚΚΕ «είναι στο στόχαστρο από παράκεντρα με πολιτική σκιά» ενώ σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το αν είχε αντιληφθεί παρακολούθηση στις κινήσεις της τις τελευταίες μέρες, απάντησε «Άσε να μην απαντήσω καλύτερα», αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς....

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, άγνωστοι παραβίασαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στην μονοκατοικία της κ. Κανέλλη στην Εκάλη την ώρα που η βουλευτής κοιμόταν μέσα.

Άρπαξαν χρηματικό ποσό 800 ευρώ, διάφορα τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγαν, ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ αντελήφθη την κλοπή το πρωί που ξύπνησε.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, χαρακτηρίζει «προειδοποιητική» την εισβολή που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ και σημειώνει πως πέραν της ληστείας το κόμμα διερευνά του άλλους στόχους των δραστών.

«Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και συμπληρώνει: «Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share