Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Το μπιλιάρδο ολυμπιακών διαστάσεων στο σαλόνι τους στην Κηφισιά! (photos)

Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι τους

22 Φεβρουαρίου 2023 10:29
Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Το μπιλιάρδο ολυμπιακών διαστάσεων στο σαλόνι τους στην Κηφισιά! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν ένα πολυτελές σπίτι στην Κηφισιά, ενώ φαίνεται πως στον δημοσιογράφο αρέσει το μπιλιάρδο, το οποίο δεσπόζει στο σαλόνι τους και μάλιστα είναι ολυμπιακών διαστάσεων.

Η κρυφή αδυναμία του Νίκου Ευαγγελάτου είναι το τεράστιο μπιλιάρδο με το οποίο περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του και ξεφεύγουν λίγο από την πίεση της καθημερινότητας!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε σε φωτογραφίες αρχείου και εντόπισε το μοναδικό αυτό… μπιλιάρδο από παλαιότερη, πολύ παλαιότερη φωτογράφιση του ζεύγους σε πολύ γνωστό περιοδικό της περιοχής! Με την ευκαιρία, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου.

μπιλιάρδο στο σαλόνι Στεφανίδου και Ευαγγελάτου

Στεφανίδου παίζει μπιλιάρδο στο σαλόνι της

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Τατιάνας Στεφανίδου: «Μετάνιωσα που τον απάτησα...» - «Τρέμει» ο Νίκος Ευαγγελάτος

Πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει αποκαλύψεις «φωτιά», καθώς είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά πως έχει απατήσει και ήταν κάτι που μετάνιωσε. Αυτό βέβαια δεν αφορούσε τη σχέση της με το Νίκο Ευαγγελάτο, ωστόσο και μόνο στην ιδέα «τρέμει» ο γνωστός δημοσιογράφος. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε παραδεχθεί ότι είχε απατήσει προηγούμενη σχέση της και μάλιστα δήλωσε πως είναι κάτι για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα. Η παρουσιάστρια ακόμη δήλωσε πως έχει απατηθεί αλλά δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για την ίδια σχέση. Πάντως, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της.

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος απιστία

Τατιάνα Στεφανίδου: «Μετάνιωσε που τον απάτησα...»

«Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο».

«Το πρώτο φλερτ ήταν στα μπουζούκια...»: Η αποκάλυψη για την αρχή της σχέσης Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σήμερα απόλυτα ευτυχισμένοι στο γάμο τους, με τη γνωριμία τους πάντως να κρύβει... αρκετή αμηχανία και την παρουσιάστρια να μιλά για αυτή στο «ΦΜ Live». Η ίδια αποκάλυψε πως η αρχή της σχέσης τους και το πρώτο φλερτ έγινε στα μπουζούκια.

Οι παρουσιαστές αφού την έβαλαν να πάρει μέρος στις δοκιμασίες τους στη συνέχεια της έκαναν διάφορες ερωτήσεις.

Η Τατιάνα, που καμαρώνει όσο τίποτα άλλο την κόρη της, δε δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλα ενώ περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και πώς βγήκαν πρώτο ραντεβού.

φλερτ Στεφανίδου Ευαγγελάτου

Η... αμήχανη γνωριμία του ζευγαριού

«Το πρώτο φλερτ ήταν στα μπουζούκια. Καθόταν μακριά με τον μετέπειτα κουμπάρο μας κι ένιωθα, ότι με κοιτούσαν. Του χαμογελάω και του πετάω ένα λουλουδάκι.

Την επόμενη μέρα, πάω σε ένα ραδιομαραθώνιο. Τον βλέπω και δε μου μιλάει. Ξαφνικά μου λέει "εσύ ήσουν στα μπουζούκια";. Του λέω "τι εννοείς;". Και μου απαντά "με σκούντησε ο φίλος μου και μου λέει δες ένα ελάφι απέναντι κι εγώ του είπα αν είναι το πεπρωμένο μου θα το συναντήσω αυτό το ελάφι".

Στο τέλος πρέπει να πάμε και οι δύο στα δελτία μας, εγώ στον ΑΝΤ1 κι εκείνος στον ΣΚΑΪ. Δε μου ζητά το τηλέφωνο, αλλά τον έβλεπα πιεσμένα. Του λέω "θες το τηλέφωνό μου;" και μου απαντά "ναι, ακριβώς αυτό θέλω"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share