Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Στηβ Κακέτση: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ο λόγος που...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

22 Φεβρουαρίου 2023 09:35
«Βόμβα» από τον Στηβ Κακέτση: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ο λόγος που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης σχολίασε το κεφάλαιο Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΕΓΩ και παραδέχεται ότι αγάπησε την τραγουδίστρια: «Ναι, δεν το αμφισβητώ. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι στα μέλια στα καλά και όταν χωρίσω, βρίζω». Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως ήταν ο λόγος που χώρισε.

Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα».

Ο επιχειρηματίες παραδέχεται ότι δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά, ενώ διαφώνησε με τον γάμο της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Τρούπη, ή όπως τον αποκαλεί… «Σνούπι»:

Στηβ Κακέτσης και Άντζελα Δημητρίου

«Δεν ταίριαζαν οι συγκυρίες να είμαστε μαζί. Η Άντζελα ήθελε το γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ. (…) Όποτε με χρειάστηκε είμαι δίπλα της. Της εύχομαι να βρει το αντίστοιχο ταίρι, αλλά θα το βρει;», δηλώνει ενώ συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας ότι, αν και πόνεσε όταν χώρισαν, δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί με την Άντζελα Δημητρίου: «Ποτέ. Δεν τη μισώ, βέβαια».

Όσο για το αν την αγαπάει; Ο Στηβ Κακέτσης δίνει την απάντησή του με τον δικό του, μοναδικό τρόπο: «Μα πήρε ‘το Σνούπι’ (Γιώργος Τρούπης), αδελφέ μου, και τον ξεμάτιαζε στην τηλεόραση την ώρα που πήγαινε να φτιάξει τις εξατμίσεις;

Τα έβλεπα και έκανα εμετό. Όταν είδα το γάμο της σε ζωντανή σύνδεση έκανα μία βουτιά στη θάλασσα για να ξελαμπικάρω. Έπαθα τραλαλά. Δεν ήθελα να βγω από το νερό. Εγώ δεν παίζω με τα συναισθήματα των άλλων. Όταν αγαπάω το νιώθω αληθινά! Μου προέκυψε η Άντζελα. Να’ ναι καλά! Αν έχετε παρακολουθήσει μέσα στα χρόνια, ποτέ δεν έχω μιλήσει εναντίον της».

Οι δραματικές ώρες του Στηβ Κακέτση: «Οι εννέα μήνες που πέρασα στην φυλακή...»

Ο Στηβ Κακέτσης έχει περάσει τις δικές του δύσκολες στιγμές, μετά τα χρόνια της δόξας, χάνοντας τα πάντα και φτάνοντας σε σημείο να μπει στην φυλακή.

Ο επιχειρηματίας, που δέχθηκε και τα «πυρά» της Άντζελας Δημητρίου, αποκάλυψε ότι όταν ήταν στην φυλακή για εννιά μήνες, αρκετοί φίλοι του έφυγαν από δίπλα του, ενώ κάποιοι άλλοι επέστρεψαν.

«Από μια μεριά τους δικαιολογώ, φοβήθηκαν μήπως μπλεχτεί το όνομά τους. Αυτοί όμως που ήξεραν την αλήθεια δεν έφυγαν ποτέ από δίπλα μου», δήλωσε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Εγώ δεν πήγα ποτέ σε δικαστήριο, με απαλλακτικό βούλευμα βγήκα, αλλά αυτοί οι εννιά μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής μου. Τουλάχιστον όμως αναγνώρισαν το λάθος τους. Τους έλεγα έξω από τα ανακριτικά γραφεία: ‘’Ρε παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά τι μου λέτε;’’ Κι αυτό είπα και στον ανακριτή, αλλά δεν εισακούστηκα, με έβαλαν φυλακή και μου χάλασαν την ψυχολογία, αυτό είναι πάντα ένα πυρωμένο καρφί στην ψυχή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share