Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξεγυμνώθηκε» η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος για μένα δεν είναι απλώς ένας φίλος, αλλά...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

22 Φεβρουαρίου 2023 08:33
«Ξεγυμνώθηκε» η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος για μένα δεν είναι απλώς ένας φίλος, αλλά...»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Μαρίνου, η Κατιάνα Μπαλανίκα, «ξεγυμνώθηκε» και άνοιξε την καρδιά της, τονίζοντας πως για εκείνη δεν είναι απλά ένας φίλος.

«Θέλω ο Θεός να είναι μαζί με τον Γιώργο. Ο Γιώργος για μένα δεν είναι απλώς ένας φίλος. Δεν είναι απλώς οικογένεια μου. Είναι μια ολόκληρη ζωή. Ό,τι θέλω να του πω, θα του το πω από κοντή όταν βρεθούμε» είχε τονίσει στην Freddo. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ο άνθρωπος που την αγάπησε όσο καμία άλλη. «Ο Γιώργος δεν είναι απλώς ένας φίλος. Είναι μια ολόκληρη ζωή. Τον λατρεύω και θέλω πάντα να είναι καλά. Έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό. Έχει απομακρυνθεί από όλους. Θέλει την ηρεμία του και το καταλαβαίνω αυτό.

Κατιάνα Μπαλανίκα και Γιώργος Μαρίνος
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Είμαστε ορισμένοι άνθρωποι που θέλουμε και αποζητούμε την απομόνωση και την ηρεμία, Κάτι αντίστοιχο ζω κι εγώ. Ο Γιώργος σε μεγαλύτερο βαθμό. Είναι επιλογή μας αυτό. Ωστόσο, ο Γιώργος είναι καλά. Πολύ καλά, θα έλεγα, και θέλω ο Θεός να είναι μαζί του. Όταν επιστρέψω τον Αύγουστο, για λίγες ημέρες, θα, τον συναντήσω».

«Γονάτισε» ο Γιώργος Μαρίνος: «Ήταν αναγκαίο για μένα να το πω, δεν μπορούσα...»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης (14/02) προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Φώτα Πορείας» του 2000, όπου ο Γιώργος Μαρίνος μίλησε για όλα στην Έλενα Ακρίτα. Ο Έλληνας showman τότε είχε εξομολογηθεί το πώς πήρε απόφαση να κάνει το λεγόμενο coming out, καθώς ήταν αναγκαίο γι' αυτόν.

Τότε ήταν μία εποχή που ως όρος δεν ήταν γνωστός, ούτε και αποδεκτός, ενώ η κοινωνία ήταν έως και επιθετική απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

«Δεν ήταν καθόλου αποδεκτό. Δεν μπορούσα να βγαίνω στην σκηνή και να υποψιάζονται για μένα. Ήθελα να το πω να τελειώνουμε, να είμαι ειλικρινής μαζί τους και αν θέλουν να με δουν, να με δουν. Έπρεπε να το κάνω οπωσδήποτε. Αυτό με απελευθέρωσε πια όταν το έκανα. Η αντίδραση του κόσμου δεν ήταν πάντα θετική. Δημοσιογράφοι με ρώτησαν αν το έκανα επίτηδες.

Δεν γίνονται επίτηδες αυτά, ειδικά μία τέτοια εποχή. Ήταν για μένα αναγκαίο. Δεν σημαίνει πώς ο κάθε άνθρωπος που έχει αυτή την ιδιαιτερότητα πρέπει να το πει παντού» ακούγεται στο απόσπασμα να λέει ο Γιώργος Μαρίνος.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share