Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Άνοιξε» την καρδιά της η Άντζελα Γκερέκου: «Μετά τη γέννηση της Μαρίας φτάσαμε πολύ κοντά με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο να...»

Τι εξομολογήθηκε;

21 Φεβρουαρίου 2023 17:15
«Άνοιξε» την καρδιά της η Άντζελα Γκερέκου: «Μετά τη γέννηση της Μαρίας φτάσαμε πολύ κοντά με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και είχε αναφερθεί στο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ είχε ανοίξει την καρδιά της, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό μετά τη γέννηση της κόρης της, Μαρίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, δείτε εδώ τον 55χρονο πασίγνωστο Έλληνα που παντρεύεται με κουμπάρα τη Μαρία.

Γκερέκου: «Το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά... Μετά την κόρη μου ήθελα να...»

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά.

Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα.

Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας στον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», και αν τη βοήθησε στο να αντιμετωπίσει την απώλεια που βίωσε με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η ίδια απάντησε ότι «Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη».

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και αν η ίδια έχει δεχτεί κάποιου είδους κακοποίηση στον εργασιακό της χώρο, η Άντζελα Γκερέκου είπε ότι «λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε και για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας»

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό ήταν το δώρο που άφησε στην κόρη του με την Άντζελα Γκερέκου μετά το θάνατό του

Ένα δώρο επιφύλασσε ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία, που έχει αποκτήσει με την Άντζελα Γκερέκου, μετά το θάνατό του, όπως αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του και επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου ο γιος έχει βαπτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή στις πίστες. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές του τραγουδιστή, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, όταν πια θα έχει φύγει από τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share