Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Aς κοιτάνε την καμπούρα τους...» - Ξέσπασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για Βανδή και Μπισμπίκη (Video)

«Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή...»

21 Φεβρουαρίου 2023 10:27
«Aς κοιτάνε την καμπούρα τους...» - Ξέσπασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για Βανδή και Μπισμπίκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά σχόλια έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, για το γεγονός ότι ζουν τον έρωτά τους χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα βίντεο ή τις φωτογραφίες που μπορεί να κυκλοφορήσουν από διάφορες εμφανίσεις τους.

Το βίντεο, με τον ηθοποιό να ανεβαίνει στην πίστα, να χορεύει ζεϊμπέκικο και να φιλά την αγαπημένη του ενώ εκείνη του τραγουδά, έλαβε πολλά σχόλια, ωστόσο το ζευγάρι δεν φαίνεται να πτοείται.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Απάντησε και για τον έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους. Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε: «Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».

«Δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους! Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί» - Τα σχόλια Ελεονώρας Μελέτη και Γιώργου Λιάγκα για τα φιλιά Βανδής - Μπισμπίκη

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες κάποια βίντεο όπου δείχνουν την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Το εν λόγω βίντεο θέλησαν να σχολιάσουν τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ελεονώρα Μελέτη για Βανδή - Μπισμπίκη: «Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους»

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν του εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια.

Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό».

Γιώργος Λιάγκας για Βανδή - Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια»

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και τα φιλιά στη Δέσποινα Βανδή που συζητήθηκαν όσο τίποτα μέσα στο Σαββατοκύριακο, σχολιάστηκαν στο Πρωινό τη Δευτέρα 20/2. Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του τοποθετήθηκαν για το θέμα στο Πρωινό, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι όταν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι τους ακολουθούσαν στην αρχή τη σχέση τους, ο ηθοποιός έβγαινε εκνευρισμένος για το “κυνηγητό” και πλέον οι δηλώσεις του είναι άκυρες.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά.

Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share