Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος για Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη η Ναταλία Τσαλίκη: «Όπως πολλά χρόνια γνωρίζετε...»

Το σχόλιο της ηθοποιού

21 Φεβρουαρίου 2023 10:07
Κόλαφος για Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη η Ναταλία Τσαλίκη: «Όπως πολλά χρόνια γνωρίζετε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε χθες (20/2) στην παράσταση «Ο Επισκέπτης» και απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες για αρκετά ζητήματα.

Η ηθοποιός, που έκανε και αποκαλύψεις σε άλλη περίπτωση για την καθημερινότητα στο γάμο της, μίλησε και στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο.

Το σχόλιο της Ναταλίας Τσαλίκη

«Όπως χρόνια πολλά γνωρίζετε κι εγώ πηγαίνω στις πρεμιέρες του κι εκείνος στις δικές μου, όταν δεν παίζουμε. Και είναι φυσικό όταν ζουν κάποιοι άνθρωποι μέσα στο ίδιο σπίτι να ανταλλάσσουν απόψεις.

Η εκπομπή “Ότι αγαπώ” είναι πολύ ωραία και λείπει από την τηλεόραση γιατί εκτός από τα όμορφα τραγούδια που μας παρουσιάζει, υπάρχει και πολύ χιούμορ. Και όλες αυτές οι ιστορίες που λέγονται νομίζω ότι είναι κάτι που ευχαριστεί πολύ το κοινό», είπε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Για τις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για τον Γιάννη Μπέζο στη δίκη, η Ναταλία Τσαλίκη είπε: «Δεν θα σχολιάσω τίποτα τέτοιο. Αν θέλετε κάτι άλλο να πούμε…».

Δε θα είναι και πολλά: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια μακριά από την υπερέκθεση, με την κόρη τους, Ηρώ, να ακολουθεί τα χνάρια τους στην υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός πάντοτε ξεχωρίζει για τον τρόπο, που εκφράζεται όταν σχολιάζει και για αυτόν ακριβώς είχε κάποτε ερωτηθεί. «Δεν με έκαναν ποτέ να κάνω πίσω. Υπάρχει μία αλήθεια, ότι πρέπει να τα λες, αλλά πάντα με έναν τρόπο. Πολλές φορές μπορεί να είπα κάποια πράγματα λίγο άγαρμπα, δεν είπα ποτέ ψέματα όμως. Πρέπει να ξέρουμε πότε το λέμε, με ποιον τρόπο το λέμε, για να πιάσει και ρίζα, αλλιώς δημιουργεί τριβή. Δεν κατηγορώ με τους φίλους οι οποίοι διαφωνούνε, ακόμα και με αυτούς οι οποίοι είναι πολύ έντονοί απέναντί μου. Θα σας έλεγα ότι αυτοί που είναι πιο έντονοι απέναντί μου είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι λέω αλήθεια και τους ενοχλεί περισσότερο».

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει στις παραγωγές, στα ταξίδια και στα κεράσματα. Κερνάω γενικά, θα μπορούσα να έχω φτιάξει ένα σπίτι με τα κεράσματα». Κάπως έτσι, η περιουσία που θα κληρονομήσει μια μέρα η Ηρώ δε θα είναι και ατράνταχτη.

Τα χρήματα που έπαιρνε ανά επεισόδιο και... έκαναν φτερά

Στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε πριν από καιρό συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει ανά επεισόδιο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν θεατρικά οι Απαράδεκτοι.

«Το είδος της φάρσας απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία. Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Όλα αυτά τα μυθεύματα και η παλαιολαγνεία εμένα με αφήνει αδιάφορο. Γιατί εγώ τα έχω ζήσει και τα παλιά και μπορώ να σας πω ότι είναι καλύτεροι.

Εξαρτάται πώς αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι από πού προέρχεται, αλλά εάν έχει αποφασίσει να θυσιαστεί γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν το παίρνουμε ποτέ υπόψιν μας. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μεταπηδήσουν, θέλουν πραγματικά να βγουν γιατί θέλουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, γιατί περί αυτού πρόκειται στο θέατρο, και όχι για να κάνουν ένα ντόρο πρόσκαιρο ή για λόγους αυτοπροβολής. Και από την άλλη υπάρχουν και οι “επαγγελματίες”, οι οποίοι συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά.

Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει.

Δεν έγινε καμία πρόταση για τους Απαράδεκτους. Ενδεχομένως η Δήμητρα γράφει κάτι, αλλά όχι τους Απαράδεκτους. Οι επιστροφές των σειρών είναι σαν μνημόσυνα», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share