Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξομολόγηση υποψήφιας βουλευτή: «Χώρισα λόγω ΠΑΣΟΚ - Δεν με άντεχε ο σύζυγός μου...»

Κι όμως, το 'πε...

20 Φεβρουαρίου 2023 15:16
Εξομολόγηση υποψήφιας βουλευτή: «Χώρισα λόγω ΠΑΣΟΚ - Δεν με άντεχε ο σύζυγός μου...»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποκάλυψε πως χώρισε από τον σύντροφό της με τον οποίο ήταν σε μακροχρόνια σχέση εξαιτίας του κόμματος.

Μιλώντας στο ACTION24, η Βάσια Αναστασίου με χιούμορ δήλωσε: «εγώ χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Δε με άντεχε ο σύντροφος μου». Και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι τελικά «η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ». Η κυρία Αναστασίου είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και είναι αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος.

ΠΑΣΟΚ ζεις μέσα μας: Πρώτο τραπέζι πίστα με τη σύντροφό του στον Πλούταρχο ο Γιώργος Παπανδρέου!

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εδώ και πολλά χρόνια θαυμαστής και φίλος του Γιάννη Πλούταρχου, με τον πρώην πρωθυπουργό να βρίσκεται στο κέντρο, όπου τραγουδά, σαγηνεύοντας την νυχτερινή Αθήνα και θυμίζοντας εποχές παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος βρέθηκε... πρώτο τραπέζι πίστα για να πει «χρόνια πολλά» στον φίλο του και φυσικά μαζί του ήταν η ολλανδικής καταγωγής σύντροφός του Γουέντι Κόνελι αλλά και η γυναίκα του τραγουδιστή Μαρία Κακοσαίου, τη στιγμή που η Δήμητρα Λιάνη υπήρξε αποκαλυπτική για την οικογένειά του.

Διακριτικός ως επί το πλείστον ο πρώην πρωθυπουργός, αφού έχει επιλέξει έναν αθόρυβο τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια, διασκέδασε στο Fever και κάποια στιγμή δεν δίστασε να θυμηθεί και να αναπολήσει προφανώς κι εκείνος με την σειρά του τις... ένδοξες εποχές του παλιού ΠΑΣΟΚ, πετώντας λουλούδια στον τραγουδιστή, που του έκανε αρκετές αφιερώσεις από την πίστα, με τον φακό τού YOU να γίνεται «αυτόπτης μάρτυρας» αποκλειστικά για να απαθανατίσει τις χαλαρές στιγμές του ζευγαριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share