Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Aπό τη μέρα που μας άφησες...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Μαρί Σαντάλ μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (Video)

Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media

20 Φεβρουαρίου 2023 14:21
«Aπό τη μέρα που μας άφησες...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χθες συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τη μέρα που μας άφησες. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» έγραψε η Μαρί Σαντάλ κάτω από μία σπάνια φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα Μαρία. Είναι οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του Παύλου μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου για τις 40 μέρες από τον θάνατο του τέως.

Το ίδιο επέλεξε να κάνει και η Μαρία Ολυμπία ανεβάζοντας δύο ακόμα σπάνιες φωτογραφίες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. «Στον αγαπημένο μου “Απαπα”, πάντα στην καρδιά μου» σημείωσε η εγγονή του εκλιπόντος.

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Παύλος: «Δεν κάνω...» - Η πρώτη δήλωση του γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου 15 ημέρες μετά τον θάνατό του (Video)

Η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος Τέρψη Μαντζουράτου εντόπισαν τον Παύλο, τον γιο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Κολωνάκι. Ενώ, αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του και τα ακίνητα στην Νέα Υόρκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωτότοκος γιος του άλλοτε μονάρχη επέλεξε για το γεύμα του το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγου της, Μανώλη Παπαδάκη, με τον ίδιο να κάνει την πρώτη δήλωση on camera.

«Συλλυπητήρια για τον πατέρα σας» είπε η δημοσιογράφος στον Παύλο, με τον ίδιο να απαντά: «Ευχαριστώ. Δεν κάνω καμία δήλωση. Να περάσουν 40 ημέρες και μετά τα λέμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share