Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε, δεν ισχύει»

Εξοργισμένη η παρουσιάστρια με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα

20 Φεβρουαρίου 2023 12:48
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε, δεν ισχύει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη, η συνήγορος του Πακιστανού που ήταν μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ωστόσο, μία ατάκα της στον αέρα ήταν αρκετή για να εκνευρίσει τη Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τους συνεργάτες της. Παράλληλα, νέα «κόντρα» ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη και να ρίχνει τα βέλη της κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Κατ’ αρχάς πρέπει να μιλήσω για κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την υπόθεση. Μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός 12χρονου παιδιού. Αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν το έχουν κάνει να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος, δηλαδή καμία σχέση με την ηλικία της. Το βίαζαν το παιδάκι και από ένα σημείο και μετά κινούταν και μόνο του, γιατί από τη δικογραφία προκύπτει αυτό, ότι έβρισκε τους πελάτες και μόνη της» σημείωσε η ηθοποιός και συνήγορος του Πακιστανού.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, των συνεργατών της αλλά και του Σταύρου Μπαλάσκα ήταν άμεση, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει σε υψηλούς τόνους: «Κάτι τέτοιο το ακούμε πρώτη φορά. Ένα 12χρονο; Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε, δεν ισχύει».

«Όσον αφορά τον Πακιστανό. Ήταν 22 χρονών, είχε πέντε χρόνια σχέση με μία κοπέλα. Η αναγνώριση από την 12χρονη έγινε μέσα από μία φωτογραφία του 2019 από ένα άσυλο που είχε ο άνθρωπος και δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή μορφή του. Το είδαν ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια ότι δεν είχε καμία σχέση» τόνισε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share