Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μεγάλο «βήμα» στο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη - Ανακοίνωσαν δημόσια την αλλαγή

Η δημοσίευσή της που έφερε χιλιάδες αντιδράσεις

20 Φεβρουαρίου 2023 12:40
Μεγάλο «βήμα» στο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη - Ανακοίνωσαν δημόσια την αλλαγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης διάγουν έναν υπέροχο γάμο κι έχουν αποκτήσει το παιδί τους, καρπό του έρωτά τους, όντες ευτυχισμένοι ως γονείς.

Ο μικρός Νίκος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο και έχει αλλάξει δραματικά την καθημερινότητα. Η ευτυχισμένη μαμά μοιράζεται συχνά πράγματα από τη ζωή τους θέλοντας να ενδυναμώσει κι άλλες γυναίκες αλλά και να εκφράσει τα συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης για όσα βιώνει.

Το πρωί της Δευτέρας (20/2) η Εριέττα Κούρκουλου, που μίλησε και για τον πατέρα της, Νίκο, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη όπου τους βλέπουμε ένα χρόνο νωρίτερα όταν ακόμα μετρούσαν αντίστροφα για τη γέννηση του γιου τους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Εριέττα με φουσκωμένη κοιλιά και τον σύζυγό της να έχει μία τσάντα που γράφει επάνω «τσάντα του μπαμπά».

«Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα.

Καμαρώνει τον αδερφό της η Εριέττα Κούρκουλου: Σπάνια εμφάνιση για τον κούκλο γιο της Μαριάνας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 10/2 ο Φίλιππος Κούρκουλος, γιος της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού, Νίκου Κούρκουλου και φυσικά αδερφός της Εριέττας Κούρκουλου.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και αυτό αποδεικνύεται και από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του. Όταν αυτό συμβαίνει πρόκειται για εξαιρετικές περιστάσεις.

Μια από αυτές ήταν και η χθεσινή, όπου ο 25χρονος Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και εκεί συναντήθηκε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη σύζυγό του Ηρώ Σαΐα.

Όλοι μαζί διασκέδασαν και χόρεψαν τα αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ η Ηρώ Σαΐα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και κάποια στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ερμηνεύτρια είδαμε ένα στιγμιότυπο όπου η ίδια απαθανάτισε τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο να ποζάρει μαζί με τον Φίλιππο Κούρκουλο. Ακόμη, μοιράστηκε κι ένα βίντεο όπου ο 25χρονος γιος της Μαριάννας Λάτση τραγουδάει.

Καμαρώνει τον αδερφό της η Εριέττα Κούρκουλου: Σπάνια εμφάνιση για τον κούκλο γιο της Μαριάνας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share