Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δραματικές ώρες για την Βίκυ Παγιατάκη - "Δεν ήταν απλά δύσκολα, ήταν οδυνηρό..."

Μίλησε ανοιχτά η αστρολόγος

20 Φεβρουαρίου 2023 12:19
Δραματικές ώρες για την Βίκυ Παγιατάκη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 10 ημέρες απουσίας, σήμερα Δευτέρα (20/2) η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη επέστρεψε στο πάνελ του "Πάμε Δανάη" για τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε πόσο της έλειψε και σχολίασε "Τέλος καλό, όλα καλά" με την Βίκυ Παγιατάκη να συμπληρώνει "Δεν ήταν δύσκολα, ήταν οδυνηρά" αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος απουσίας της ήταν ένα θέμα υγείας που φαίνεται να την ταλαιπώρησε αρκετά. Με την ευκαιρία, δείτε γιατί κατέρρευσε η παρουσιάστρια τις προάλλες.

Η Δανάη Μπάρκα "έδωσε στεγνά" τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω αποκαλύψει τίποτα άλλο, αλλά αυτό...»

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και αυτό, διότι ο σχολιασμός του στην εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, έχει προκαλέσει πολλές φορές την απάντηση των ανθρώπων που "θίγονται", με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλος ντόρος.

Παρόλα αυτά, την Δευτέρα 13/2 το όνομά του ακούστηκε το πλατό του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, να κάνει μία αποκάλυψη για εκείνον, αφήνοντάς τους όλους άναυδους. Παράλληλα, δείτε εδώ τη γυναικά που είναι πάντα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ μαζί του!

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον Νίκο Μουτσινά

«Μπορώ να σας κάνω μια αποκάλυψη; Γιατί τόσο καιρό δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά τώρα θα αποκαλύψω. Συγγνώμη Νίκο, δεν έχω αποκαλύψει τίποτα άλλο και ποτέ δεν το κάνω, αλλά αυτό... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share