Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κρυφτό» τέλος από τη Δήμητρα Λιάνη: «Προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με...»

Ζοφερές αποκαλύψεις για τη ζωή της σήμερα

20 Φεβρουαρίου 2023 12:11
«Κρυφτό» τέλος από τη Δήμητρα Λιάνη: «Προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και μίλησε για την επαγγελματική και την προσωπική της πορεία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» είπε, αρχικά, η Δήμητρα Λιάνη. Την ίδια ώρα, είχαμε «βόμβα» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Η μπομπονιέρα του γάμου με τον Ανδρέα Παπανδρέου πουλήθηκε για...»

«Τον βλέπω συχνά στα όνειρά μου. Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά. Είναι σκληρό, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Προχωράει η ζωή, αλλά δεν είμαι απόμαχη» πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι ζει μ' έναν πολύ κάλο της φίλο «που είναι μόνο φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου».

Όσον αφορά το κεφάλαιο της πολιτικής, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου επισήμανε: «Ο Ανδρέας μου είχε πει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχτεί ποτέ. Αργότερα έγινε αποπαπανδρεοποίηση του κόμματος. Τώρα για το μέλλον... Έχω τέσσερις μήνες να το σκεφτώ να πολιτικοποιηθώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share