Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέρασαν 40 χρόνια για να το μάθουμε: Ο αληθινός λόγος του επεισοδιακού χωρισμού Άννας Βίσση και Γιώργου Νταλάρα - «Έχω μια προσωπική αντιπάθεια...»

Δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα η τραγουδίστρια

20 Φεβρουαρίου 2023 09:00
Πέρασαν 40 χρόνια για να το μάθουμε: Ο αληθινός λόγος του επεισοδιακού χωρισμού Άννας Βίσση και Γιώργου Νταλάρα - «Έχω μια προσωπική αντιπάθεια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Βίσση είχαν κάποτε τη δική τους ιστορία, καθώς στα ξεκινήματα της καριέρας τους υπήρξαν ζευγάρι, περνώντας έναν επεισοδιακό χωρισμό.

Ήταν μια σχέση που είχε απασχολήσει την τότε εποχή, καθώς οι δύο τραγουδιστές ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο αλλά κατέληξαν να γίνουν εχθροί.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, της οποίας αποκαλύφθηκε η σχέση με την νυν σύντροφο του Νίκου Καρβέλα, μιλώντας για τον καλλιτέχνη, ανέφερε πως η σχέση τους ξεκίνησε με το που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο, σε ηλικία 17 ετών. «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη ενώ τόνισε: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Εντελώς ακομπλεξάριστη, η σταρ του ελληνικού τραγουδιού δεν έκρυψε και την αντιπάθειά της για τον Νταλάρα, καθώς σύμφωνα με τις Αθηναϊκές Νύχτες δεν την ήθελε για νύφη της η μητέρα του.

Η Βίσση δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις

«Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».

«Ήρθα στην Ελλάδα το 1973 και υπέγραψα συμβόλαιο με την Μίνως, ο πρώτος άνδρας που συνάντησα μόλις μπήκα στην εταιρεία ήταν ο Γιώργος Νταλάρας. Τότε μάνατζερ ήταν η μαμά μου. Αυτή μιλούσε εκ μέρους μου για όλα.

Το 1975 τραγουδούσα στο Μετροπόλιταν, ένα μόνο τραγούδι κάθε βράδυ , το Άσπρο Μαύρο του Γιώργου Χατζηνάσιου. Τσαντιζόμουν. Ήθελα να πω και δεύτερο και δεν με άφηναν. Ένιωθα ότι ο κόσμος με ήθελε παραπάνω στην σκηνή.

Μπορεί να φταίει η 5χρονη σχέση μου με τον Νταλάρα που δεν διεκδικούσα παραπάνω. Ήμουν παιδάκι και ο Γιώργος για μένα ήταν το παν. Θεωρούσα πως ότι έλεγε ήταν το σωστό, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι. Παρόλα αυτά κάπου τον θυμάμαι με τρυφερότητα. Ήταν ο πρώτος άντρας στην ζωή μου. Σε όλα!», είχε πει η Άννα Βίσση.

Έριξε «βόμβα» για τη σχέση με τον πατέρα του ο Γιώργος Νταλάρας: «Ήταν για την πάρτη του μόνος του...»

Ο Γιώργος Νταλάρας σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή και, όποτε το κάνει, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον ίδιο κατά καιρούς να αναφέρεται στη σχέση με τον πατέρα του, τον ρεμπέτη Λουκά Νταράλα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, στην αυτοβιογραφία του, είχε μιλήσει για τον πατέρα του όταν είχε φύγει από το σπίτι τους.

«Θυμάμαι πώς εξελισσόταν αυτή η ιδιόρρυθμη οικογενειακή ζωή. Κατά καιρούς, κάθε τόσο, ο πατέρας μου ερχόταν στο σπίτι και μας έβλεπε. Επέστρεφε! Τον υπόλοιπο καρό έλειπε λόγω δουλειάς, ήταν ρεμπέτης. Ητανε μόνος του για πάρτη του, αλλά νομίζω ότι μας αγαπούσε, γιατί μας έστελνε γράμματα, φωτογραφίες από ‘κεί που δούλευε. Καμιά φορά μας έστελνε και κανένα δολάριο. (…) Ηταν ωραίος ρεμπέτης. Με μάγευε το ότι άνοιγε τη θήκη κι έβγαζε το μπουζούκι… Επίσης με μάγευε η φωνή του. Νομίζω ότι ήταν καταπληκτικός τραγουδιστής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share