Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Θύμωσα πολύ, ο Γιάννης Πλούταρχος τον κορόιδευε...»

Είπε όλη την αλήθεια για τη σχέση τους!

19 Φεβρουαρίου 2023 21:21
Κόλαφος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Θύμωσα πολύ, ο Γιάννης Πλούταρχος τον κορόιδευε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφοπλιστικά ειλικρινής για όλα εμφανίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την Κυπριακή τηλεόραση το απόγευμα της Κυριακής (19/2). Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός ήταν κόλαφος για τον Γιάννη Πλούταρχο, αποκαλύπτοντας πως θύμωσε πολύ μαζί του, όταν κορόιδεψε έναν δικό του άνθρωπο.

Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό που σόκαρε τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ειδικότερα, μιλώντας για την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και το πλήθος καλλιτεχνών που πέρασαν από αυτήν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως «δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα» και είπα τέλος. Χ».

«Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε «βεβαίως, βεβαίως» και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;» πρόσθεσε, με νόημα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha Κύπρου.

Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

Πάνω από 20 χρόνια γάμου ένωναν τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Αθηνά Τσιλύρα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να πάρει διαζύγιο.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δίνω στο γιο μου 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από...»

Σύμφωνα με το Χάι, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όσο και η Αθηνά Τσιλύρα ήθελαν το διαζύγιο αν είναι συναινετικό, αφού δεν επιθυμούσαν να έχουν εντάσεις και προστριβές.

«Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μαλώσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, γι’ αυτό και ότι έγινε ήταν σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης» κατέληξε ο ίδιος άνθρωπος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share