Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις από την Κατερίνα Μπιλάλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήθελε να πάμε στο ξενοδοχείο...»

«Μετά έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή...»

19 Φεβρουαρίου 2023 20:15
Νέες αποκαλύψεις από την Κατερίνα Μπιλάλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήθελε να πάμε στο ξενοδοχείο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Μπιλάλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή και την εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός προέβη σε νέες αποκαλύψεις για την επαφή με τον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη που συνέβη στο παρελθόν, όταν της ζήτησε να πάει στο ξενοδοχείο του.

Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σας είχε προτείνει κάποιον ρόλο και αρνηθήκατε. Θα μας αναφέρετε το περιστατικό

Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ.

Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, και ενώ αυτός ήταν στην Θεσσαλονίκη και εγώ στη Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο.

Κατερίνα Μπιλάλη

Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή και ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και γι’ αυτό δεν συνεργαστήκαμε.

Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, πως το σχολιάζετε;

Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει.

Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί. Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας τις σπουδές μας.

"Tους σιχάθηκε όλους..." - "Κόλαφος" για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τοποθετήθηκε η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία στη δίκη είχε καταθέσει υπέρ του, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γεια σου. Με την ευκαιρία, δέιτε την αποκάλυψη της δεύτερης καταγγέλουσας του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες. Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω;

Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι ούτε δικαστές. Δεν είναι σκληρό που ο Πέτρος θα κάνει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε σε εκείνον», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη και συνέχισε:

«Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share