Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι...»: Κόλαφος ο γαμπρός του Γιάννη Μπέζου!

Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τον γνωστό ηθοποιό;

19 Φεβρουαρίου 2023 18:51
«Δεν ένιωσα ποτέ ότι...»: Κόλαφος ο γαμπρός του Γιάννη Μπέζου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ είχε βρεθεί καλεσμένος ο Μιχάλης Τιτόπουλος. Μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά για τη σύντροφό του, την Ηρώ Μπέζου, αλλά και πως γνώρισε τον πατέρα της, Γιάννη Μπέζο. Ο γαμπρός του γνωστού ηθοποιού τόνισε ότι δεν ένιωσε ποτέ ότι έπρεπε να του αποδείξει κάτι.

«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί, τώρα αυτή τη στιγμή, κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σύντροφός μου είναι η Ηρώ Μπέζου η οποία γράφει και το έργο, τους “Ναυαγούς” στο Θέατρο Τέχνης. Το έργο αυτό το έχει γράψει η Ηρώ και το σκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο», είπε ο Μιχάλης Τιτόπουλος για τη συνεργασία του με την Ηρώ Μπέζου.

Στη συνέχεια, όσον αφορά τη σχέση τους είπε: «Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Η ίδια είπε όχι στην αρχή… Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό… Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα».

Ο Μιχάλης Τιτόπουλος αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Γιάννη Μπέζο: «Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή».

Πέταξε...βόμβα η κόρη του Γιάννη Μπέζου: «Από τους γονείς μου δεν υπάρχει...»

Στο θέατρο «Προσκήνιο» έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Θείος Βάνιας» και οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί και μίλησαν με τους ηθοποιούς. Ανάμεσά τους και η Ηρώ Μπέζου, η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η οποία έχει ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για το τι συμβουλές της έδωσαν. «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Δεν υπάρχει συμβουλή από τους γονείς μου». Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι εδώ και 8 χρόνια ο σύντροφος της Ηρούς Μπέζου.

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις: «Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότηες για κάστινγκ, αλλα δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση».

Δείτε όσα δήλωσε η Ηρώ Μπέζου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share