Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου είναι...» - «Τρέμει» η Σμαράγδα Καρύδη

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

19 Φεβρουαρίου 2023 17:04
Κόλαφος ο Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου είναι...» - «Τρέμει» η Σμαράγδα Καρύδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε στο «Πρωινό» του ANT1 για την Σμαράγδα Καρύδη και όχι μόνο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του και ήταν κόλαφος!

«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ε είσαι χαζός» - Αποκάλυψη "φωτια" για το ζευγάρι

Αναφορικά με το ότι ο ίδιος και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε “ε είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα».

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα» εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Δείτε όλα όσα είπε ο ο Θοδωρής Αθερίδης στο σχετικό βίντεο:

«Μίλησα για το αλκοόλ...»: Κατάθεση ψυχής από τον Θοδωρή Αθερίδη για τον εθισμό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος πριν καιρό του Ανδρέα Ροδίτη στην ΕΡΤ και μίλησε για τη ζωή του και την καλλιτεχνική διαδρομή του, σε μια ειλικρινή συνέντευξη με το γνωστό του χιούμορ

Κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε να βγάλει τον εθισμό του αλκοόλ από τη ζωή του. Κάτι που έχει καταφέρει τα τελευταία 23 χρόνια όπως αποκάλυψε. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.

Η αναφορά του στο πρόβλημα του αλκοολισμού που ξεπέρασε δεν έγινε σε ανύποπτο χρόνο:

«Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό δεν έγινε σε ανύποπτη εποχή. Η μαρτυρία μου έγινε την εποχή που με λάτρευε όλος ο κόσμος. Δηλαδή, με το που κάναμε το “Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς” έγινε φασαρία μεγάλη. Οι πιτσιρικάδες με γούσταραν, οι μεγάλοι το ίδιο, οι πάντες… Πάντα έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις, “φόρμα και περιεχόμενο” που λέμε, το πώς και το τι.

Επειδή με αγαπούσαν πολύ, ήξερα ότι θα βοηθήσει αν πω αυτό το πράγμα σε άνθρωπο που με θαυμάζει. Ήταν σαν να είπα “Μην κρύβεσαι πίσω από τον εαυτό σου, εμένα μην με θεωρείς καλύτερο, έτσι είμαι”. Του έδωσα κουράγιο.

Δεν φοβόμουν την απόρριψη γιατί με αγαπούσαν και ήξερα ότι αυτό δεν θα το δουν άσχημα. Αν πίστευα ότι η εξομολόγησή μου θα γύριζε εναντίον μου, δεν θα το έκανα…

Έχω δεχτεί και αρνητικά σχόλια στα social media από κάποιους που διαφωνούν με τις απόψεις μου. Έχουν γράψει “Πιες κανένα μπουκάλι ουίσκι κι άσε μας εμάς”. Μετά μαζεύονται κι άλλοι από κάτω και του λένε ότι αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όταν θέλει κάποιος να σου την πει, θα πιαστεί από κάπου, θα πατήσει πάνω στη μαρτυρία σου. Αλλά τι να μου πει εμένα που έχω 23 χρόνια να πιω αλκοόλ…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share