Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι...»

Τι εξομολογήθηκε;

19 Φεβρουαρίου 2023 14:44
«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα για 26 χρόνια. Όταν χώρισαν προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια του αλλά δεν ήταν εύκολο, καθώς η ηθοποιός, όπως είχε δηλώσει, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν μία γυναίκα που έδωσε πολλά από τη ζωή της και που ο ίδιος ίσως να μην εκτίμησε. «Είχα την ευτυχία μέσα στο σπίτι μου και δεν το είχα εκτιμήσει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, με την καλλιτέχνιδα να είναι αποκαλυπτική.

Ο Στηβ είχε «ανοίξει» την καρδιά του στην Τατιάνα και είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη για το πως ήταν η ζωή του μετά το χωρισμό. «Όταν ήρθε η ώρα να χωρίσει ήταν το πιο δύσκολο από όλα», υποστήριξε ο ίδιος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που σε κάνει να τρελαίνεσαι είναι ότι στη δουλειά του ακούει καθημερινά τραγούδια χωρισμού.

Στηβ Κακέτσης και Κατιάνα Μπαλανίκα

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι αρκετές φορές έμπαινε στον πειρασμό καθώς η δουλειά του είχε να κάνει με πολλές γυναίκες. Παρόλα αυτά την Κατιάνα την λάτρευε και ο χωρισμός του στοίχισε. «Έμεινα 14 μήνες σε μία βάρκα. Όλα ήταν δύσκολα. Και συναισθηματικά», τονίζει.

Η σχέση του με την πρώην γυναίκα του παρόλα αυτά παραμένει δυνατή και όπως αποκάλυψε, μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο. Την νοιάζεται και θέλει να είναι καλά, όχι γιατί είναι η μητέρα του παιδιού του αλλά γιατί ανησυχεί για εκείνη. «Η Κατιάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μου», είπε.

«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαμε ένα κοριτσάκι που πέθανε...»

Ο Στηβ Κακέτσης είχε ζήσει περιόδους προσωπικού απόγειου, αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές, με τον ίδιο να βιώνει την τραγωδία της απώλειας ενός παιδιού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαν ένα κοριτσάκι που πέθανε.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο.

«Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το γιο του, και το πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος: «Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα.Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείριση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share