Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαμε ένα κοριτσάκι που πέθανε...»

Τι εξομολογήθηκε;

18 Φεβρουαρίου 2023 19:22
«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαμε ένα κοριτσάκι που πέθανε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης είχε ζήσει περιόδους προσωπικού απόγειου, αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές, με τον ίδιο να βιώνει την τραγωδία της απώλειας ενός παιδιού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαν ένα κοριτσάκι που πέθανε.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, με την καλλιτέχνιδα να είναι αποκαλυπτική.

«Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το γιο του, και το πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος: «Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα.Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείριση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

«Μετά τον χωρισμό...» - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Στηβ Κακέτση για την Κατιάνα Μπαλανίκα

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα για 26 χρόνια. Όταν χώρισαν προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια του αλλά δεν ήταν εύκολο.

Η Κατιάνα ήταν μία γυναίκα που έδωσε πολλά από τη ζωή της και που ο ίδιος ίσως να μην εκτίμησε. «Είχα την ευτυχία μέσα στο σπίτι μου και δεν το είχα εκτιμήσει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

«Μετά τον χωρισμό...» - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Στηβ Κακέτση για την Κατιάνα Μπαλανίκα

Ο Στηβ είχε «ανοίξει» την καρδιά του στην Τατιάνα και είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη για το πως ήταν η ζωή του μετά το χωρισμό. «Όταν ήρθε η ώρα να χωρίσει ήταν το πιο δύσκολο από όλα», υποστήριξε ο ίδιος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που σε κάνει να τρελαίνεσαι είναι ότι στη δουλειά του ακούει καθημερινά τραγούδια χωρισμού.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι αρκετές φορές έμπαινε στον πειρασμό καθώς η δουλειά του είχε να κάνει με πολλές γυναίκες. Παρόλα αυτά την Κατιάνα την λάτρευε και ο χωρισμός του στοίχισε. «Έμεινα 14 μήνες σε μία βάρκα. Όλα ήταν δύσκολα. Και συναισθηματικά», τονίζει.

Δείτε επίσης: Στηβ Κακέτσης: «Στα α..δια μου γράφω τη Βανδή και τον Πλούταρχο...Έχουν φάει τόσα από εμένα»

Η σχέση του με την πρώην γυναίκα του παρόλα αυτά παραμένει δυνατή και όπως αποκάλυψε, μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο. Την νοιάζεται και θέλει να είναι καλά, όχι γιατί είναι η μητέρα του παιδιού του αλλά γιατί ανησυχεί για εκείνη. «Η Κατιάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μου», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share