Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καταπέλτης» για την επιμέλεια των παιδιών με την Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Φαίνεται σαν 50-50 αλλά...»

Οι αποκαλύψεις του τραγουδιστή μετά το διαζύγιο

18 Φεβρουαρίου 2023 14:13
«Καταπέλτης» για την επιμέλεια των παιδιών με την Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Φαίνεται σαν 50-50 αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο, αλλά ενεπλάκησαν σε νέα δικαστική διαμάχη, με τον τραγουδιστή να θέτει ζήτημα επιμέλειας των παιδιών τους.

«Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα σε αυτήν τη θέση, δεν ξέρω εκεί ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει», ανέφερε σχετικά με το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου, μη σταματώντας τις αποκαλύψεις της.

Ενώ, σε άλλο σημείο της συζήτησης τους είπε: «Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω, ό,τι και να γίνει, όσο και να αδικηθείς, όσο πληγωτικό και εάν είναι. Οι ιστορίες που αφορούν ανθρώπους που αγαπήθηκες και που αγάπησες, οι οποίες οδηγούνται σε αυτόν τον δρόμο… Εμένα όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί ας πούμε έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος όμως όλα συμπαντικά κάπως μπαίνουν στη θέση τους».

Η δημόσια απάντηση του Μαραντίνη

Το Σάββατο 18/2, καλεσμένος στο ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Γειά σου ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Μαρία Μπακοδήμου και το ζήτημα του χωρισμού, αλλά και του δικαστηρίου ήταν από τα πιο βασικά που συζητήθηκαν.

Ο τραγουδιστής των Onirama αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν ήθελε εκείνος να φτάσουν σε δίκη με την πρώην του, αλλά εκείνη είναι που είχε την πρόθεση και το έκανε πράξη. Εξήγησε, βέβαια, πως η κηδεμονία φαίνεται σαν να είναι μισή μισή, εφόσον έχει πολύ χρόνο με τα παιδιά του και μένουν δίπλα δίπλα.

Τόνισε πως και η δύο δεν ήθελαν να μπλέξουν τα παιδιά τους σε όλο αυτό και πάντα προσπαθούν να τα προστατεύσουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται από τον χωρισμό τους όσο μπορεί να επηρεάστηκαν οι δύο γονείς: «Δεν το λάβανε όσο βαριά μπορεί να το έλαβα εγώ».

«Μένουμε δύο τετράγωνα διαφορά» επισήμανε έπειτα και πρόσθεσε: «Εγώ έχω τα παιδιά από Κυριακή μέχρι Τεταρτη πρωί, έχω περίπου 25 μέρες το καλοκαίρι, εχώ μία βδομάδα το πάσχα (δείτε εδώ πώς είναι το σπίτι του). Δεν ξέρω αν ειναι 50-50 αλλά είναι αρκετός χρόνος».

«Τους αρέσει να εκτίθενται στο κοινό, είναι αγαπητοί από τους φίλους τους», κατέληξε έπειτα μιλώντας για εκείνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share