Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Από νωρίς είπαμε στα παιδιά...: Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά

17 Φεβρουαρίου 2023 18:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν ακολουθήσει εδώ και λίγα χρόνια χωριστούς δρόμους, ωστόσο μαζί έχουν δύο γιούς τους οποίους υπεραγαπούν και είναι πάντα η προτεραιότητά τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον πρώην συζυγό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καθημερινότητά του που δεν έχει αλλάξει πολύ μετά τον χωρισμό του.

«Έχω τα παιδιά τις μισές ημέρες της εβδομάδας. Αυτό συνέβαινε από την αρχή μέσα στον γάμο. Ήμασταν δυο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και με περίεργα ωράρια. Ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Θέλει καλή διάθεση γιατί όταν έρχονται τα παιδιά η συνεννόηση πάντα είναι δύσκολη, είναι μια τόσο μεγάλη αλλαγή», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είναι προς τιμήν μας ότι η συνθήκη που υπήρχε πριν τον γάμο σε σχέση με τον χρόνο και τα παιδιά, προσπαθήσαμε να τη διατηρήσουμε σε ένα περίπου ίδιο επίπεδο ώστε να μην επηρεαστούν τα παιδιά. Το ζήτησαν και τα ίδια τα παιδιά, είπαμε θέλουμε να βλέπουμε μισές μέρες τη μαμά και μισές μέρες τον μπαμπά», συνέχισε ο frontman του συγκροτήματος Onirama.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να άλλαζε αυτή η συνθήκη για τα δύο τους παιδιά, ο Θοδωρής Μαραντίνης το χαρακτήρισε ως ένα δυνητικό λάθος που θα μετάνιωναν κι εκείνος, αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα ήταν τρομερά εγωιστικό, θα ήταν ένα λάθος που θα μετανιώναμε και οι δυο πολύ πικρά να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Για οποιονδήποτε εγωισμό, στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ένα από τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τα παιδιά τους άθελα τους γνωρίζουν τις συνέπειες της αναγνωρισιμότητας των δύο γονιών τους. Όπως είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του έχουν προετοιμάσει τον Φίλιπππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο για το τι σημαίνει η αναγνωρισιμότητα για εκείνους.

«Και οι δυο τους γονείς βρίσκονται σε μια προσωρινή δημοσιότητα και πολλές φορές ο κόσμος, οι φίλοι, ένα κανάλι, μπορεί να ασχοληθεί με τη μαμά και τον μπαμπά. Είναι κάτι που από νωρίς είπαμε στα παιδιά, προσπαθήσαμε να τους μιλήσουμε. Τους είπαμε ότι κάνουμε μια δουλειά και ότι σε αυτήν τη δουλειά υπάρχουν κανόνες.

Μπορεί να διαβάσουν πράγματα που δεν ισχύουν για τη μαμά και τον μπαμπά. Τους έχουμε πει ότι εάν κάτι σας προβληματίσει πρέπει να έρθετε να το συζητήσουμε και να σας εξηγήσουμε τι συμβαίνει», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς, η μέρα που έφυγε η μαμά»

Στις 4 Φεβρουαρίου, η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει τα γενέθλια του πατέρα της αλλά την ίδια μέρα θρηνεί που πέθανε η μητέρα της.

Παράλληλα, δείτε επίσης: "Τριγμός" για την Σίσσυ Χρηστίδου - Βίωσε την απόλυτη κατάρρευση η παρουσιάστρια

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια για να τιμήσει την λατρεμένη της μητέρα που την έχασε πρόωρα αλλά και για να ευχηθεί στον μπαμπά της δημοσίευσε ένα άκρως σπαρακτικό κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram.

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά..

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου… Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή.. τη μέρα αυτή τη διάλεξε.. την περίμενε.. Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας.. Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονείς σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος..

Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά.. ούτε έναν.. και ποιος να με πιστέψει..

Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας.. Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε.. «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες.. τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια.. κάθε μέρα.. η αγάπη.. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη.. Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο..

Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει.. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους γονείς της.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share