Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάραξε η Μαρινέλλα για την κόρη της: «Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία...»

Τι εξομολογήθηκε;

17 Φεβρουαρίου 2023 13:29
Σπάραξε η Μαρινέλλα για την κόρη της: «Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρινέλλα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα «Real News», είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, είχε περάσει καρκίνο και από τη χημειοθεραπεία είχε μείνει για ένα διάστημα γουλί.

Με την ευκαιρία, δείτε με ποιον γνωστό τραγουδιστή είχε σχέση η κόρη της Μαρινέλλας.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου αποκάλυψε:

«Η Τζωρτίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία.

Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της

Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο.”, εξομολογήθηκε συγκεκριμένα η Μαρινέλλα, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: “Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: Πάτε καλά; Βρε, άι στο διάολο που θα βάλω περούκα.»

Τίμος Δασκαλόπουλος: Αυτός είναι ο σύζυγος της Τζωρτίνας Σερπιέρη και γαμπρός της Μαρινέλλας

Σαν δικό του παιδί είχε ο Τόλης Βοσκόπουλος την Τζωρτίνα Σερπιέρη, κόρη της δεύτερης συζύγου του, Μαρινέλλας και του Φρέντυ Σερπιέρη.

Έζησαν μαζί οκτώ χρόνια, δηλαδή όσο κράτησε η σχέση και ο γάμος των δύο τραγουδιστών.

Η 48χρονη –σήμερα- γυναίκα, που ονομάζεται Γεωργία – Χριστίνα (χαϊδευτικά τη φωνάζουν Τζωρτίνα), είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη και την κατά πέντε χρόνια μικρότερη, Μελίνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα η εγγονή της έχει κλίση προς την υποκριτική.

Τίμος Δασκαλόπουλος ηρώδειο

«Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτης. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται», είχε δηλώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η Σερπιέρη διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Βοσκόπουλο και τη σχέση τους.

Η κόρη της είναι παντρεμένη με τον Τίμο Δασκαλόπουλο, ενώ το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Μία από αυτές ήταν πριν μερικούς μήνες στο Ηρώδειο που εμφανιζόταν η Μαρινέλλα με τον Μάριο Φραγκούλη.

Τίμος Δασκαλόπουλος Τζωρτίνα Σερπιέρη

Όπως είναι ευνόητο, η Τζωρτίνα Σερπιέρη στηρίζει τη μητέρα της σε κάθε βήμα και δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή.

Με τι ασχολείται ο Τίμος Δασκαλόπουλος

Ο. Τίμος Δασκαλόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος της Delphis, η οποία είναι η πλέον ολοκληρωμένη εταιρία παροχής λύσεων κλιματισμού, ψύξης και εξειδικευμένων υπηρεσιών για Facility Management και μπορεί να εγγυηθεί συνθήκες ελεγχόμενων θερμοκρασιών σε βάση 365/24/7 και σε συνδυασμό με ενεργειακή αποδοτικότητα.

Αντίθετα με καθετοποιημένες εταιρείες που εξαρτώνται από ένα brand/ εργοστάσιο παραγωγής, η Delphis προσφέρει ευέλικτες λύσεις, βελτιστοποιημένες, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας.

Το εκτεταμένο και τεχνολογικά προηγμένο portfolio των προϊόντων, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την τεχνική εξειδίκευση, επιτρέπουν στην Delphis να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε τύπο κτιρίου, εγκατάσταση ή απαίτηση του πελάτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share