Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χρήστος Δάντης: «Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει...» - Η ανάρτησή του μετά το ατύχημα που έπαθε στην σκηνή (photo)

«Έγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά...»

17 Φεβρουαρίου 2023 12:31
Χρήστος Δάντης: «Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει...» - Η ανάρτησή του μετά το ατύχημα που έπαθε στην σκηνή (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης προχώρησε σε ανάρτησή του στο Instagram όπου ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους πώς επιστρέφει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο τραγουδιστής έπαθε ένα ατύχημα επί σκηνής, με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου να ενημερώνει για την ακύρωση της εμφάνισής του μέσω των social media.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», έγραψε η Ασημίνα στον λογαριασμό του Χρήστου Δάντη.

Ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του γράφει: «Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή».

Ανάτηησ Χρήστου Δάντη για το ατύχημα του

Το τρομακτικό ατύχημα του Χρήστου Δάντη: Η στιγμή που πέφτει από τη σκηνή και χτυπάει στα πλευρά του! (Video)

Ατύχημα είχε ο Χρήστος Δάντης αργά το βράδυ της Τρίτης σε κλαμπ στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν. Ο τραγουδιστής έπεσε από τη σκηνή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά.

Μαζί του στην εμφάνισή του αυτή, αλλά και σε εκείνη που προηγήθηκε στην Κοζάνη ήταν η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ήταν εκείνη που δημοσίευσε μέσα από το Instagram της το ατύχημα που έχει, αλλά και την κατάσταση της υγείας του.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», ανέφερε στο πρώτο της μήνυμα.

Μετά από ώρες έγραψε ακόμα: «Η κατάσταση υγείας του είναι καλύτερη. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα».

Και ο Χρήστος Δάντης επίσης έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την ανησυχία που προκάλεσε το ατύχημα που είχε στη σκηνή. «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς @asixatz, φρόντισες εσύ γι’ άλλη μια φορά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας», ανέφερε.

Η στιγμή της πτώσης του από τη σκηνή καταγράφηκε από θαμώνες του μαγαζιού που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν με τις επιτυχίες του Χρήστου Δάντη:

Το ζευγάρι επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη. «Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και τόνισε ότι προέχει η υγεία και δεν ήθελε να ασχοληθεί με το Survivor.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share