Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στη φόρα προσωπικές της επιστολές για το διαζύγιό της - Πουλήθηκαν 161.000 λίρες (photos)

32 γράμματα και κάρτες μηνυμάτων!

17 Φεβρουαρίου 2023 12:27
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στη φόρα προσωπικές της επιστολές για το διαζύγιό της - Πουλήθηκαν 161.000 λίρες (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αρχείο με προσωπικές επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα που αποκαλύπτει τη δυστυχία της για το «άσχημο» διαζύγιό της το 1997 πουλήθηκε σήμερα για 161.000 λίρες.

Οι προσωπικές επιστολές αποκαλύπτουν πώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε ζητήσει υποστήριξη και συμβουλές από τους φίλους Susie και Tarek Kassem καθ' όλη τη διάρκεια του σκληρού και δημόσιου χωρισμού της από τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Υπάρχουν 32 γράμματα και κάρτες μηνυμάτων όπου η Νταϊάνα περιέγραφε πώς οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του διαζυγίου της την είχαν «γονατίσει». Σε άλλο σημείο, έκανε αναφορές στη Βασιλική Οικογένεια κάνοντας λόγο για απομόνωσή της, ενώ παράλληλα εξέφραζε τους φόβους της ότι το τηλέφωνό της παραβιάστηκε και ευχαρίστησε το ζευγάρι που την άφησαν να περάσει μαζί τους μοναχικά Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Οι Kassems είπαν ότι η κατοχή των επιστολών ήταν μια ευθύνη που δεν ήθελαν να μεταβιβάσουν στα παιδιά ή τα εγγόνια τους και έτσι τα πούλησαν σε δημοπρασία σε μεμονωμένες παρτίδες. Παράλληλα, αποκάλυψη «βόμβα» για τον χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Γράμμα της «καίει» τον Κάρολο

Επιστολή Πριγκίπισσας Νταϊάνα για το διαζύγιό της

Το πιο πολύτιμο γράμμα ήταν αυτό που έγραψε η Νταϊάνα τον Δεκέμβριο του 1996, μόλις οκτώ μήνες πριν σκοτωθεί σε τροχαίο στο Παρίσι. Η επιστολή περιέγραφε τα σχέδιά της να περάσει τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό κάτω από τον ήλιο ενώ ήλπιζε ότι το 1997 «θα είναι μια ευκολότερη χρονιά» για εκείνη.

Η επιστολή δύο σελίδων γραμμένη στο σημειωματάριο του Παλατιού του Κένσινγκτον πωλήθηκε στην τιμή των 26.000 λιρών, που αποτελεί ρεκόρ για μια επιστολή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η επόμενη υψηλότερη τιμή ήταν για ένα γράμμα που έγραψε στο ζευγάρι στις 20 Μαΐου του 1996 σχετικά με τα τηλέφωνά της που είχαν παραβιαστεί. Αυτό το γράμμα πουλήθηκε για σχεδόν 28.000 λίρες.

Συνολικά το αρχείο με τις επιστολές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας πωλήθηκε για 161.000 λίρες. Οι Kassems, που είναι στα 70 τους και ζουν στο Λονδίνο, αποκάλυψαν ότι μερικά από τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστήριξε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Επιστολή Πριγκίπισσας Νταϊάνα για το διαζύγιό της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share