Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: Αυτή είναι η άγνωστη νύφη του τραγουδιστή, Μαριαλένα - Με τι ασχολείται (photos)

Είναι μία κούκλα - Δείτε την για πρώτη φορά!

17 Φεβρουαρίου 2023 11:31
Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: Αυτή είναι η άγνωστη νύφη του τραγουδιστή, Μαριαλένα - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, το Γιώργο, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό, Μαριαλένα, του έχει χαρίσει εγγόνια στον τραγουδιστή. Με τι ασχολείται η νύφη του;

Ο Γιώργος και η Μαριαλένα Τερζή παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2011 στη Θεσσαλονίκη, σε εκκλησία κοντά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Ήταν ένας απλός και παραδοσιακός γάμος, που οργανώθηκε στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Να θυμίσουμε ότι τη γαμήλια ανθοδέσμη έπιασε η αδερφή του γαμπρού Γιάννα Τερζή, αλλά το έθιμο που θέλει να είναι η επόμενη που θα παντρευτεί δεν έχει επαληθευτεί ακόμα! Ο Γιώργος είναι ετεροθαλής αδελφός της Γιάννας από τον πρώτο γάμο του λαϊκού τραγουδιστή και στα 45 χρόνια του έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά.

Γιώργος και Μαριαλένα Τερζή

Ο ευτυχής παππούς Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τις πίστες και την ενεργό δράση ως τραγουδιστής. Ζει με την οικογένειά του στο εξοχικό του στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, και ασχολείται με τα κτήματά του. Η τελευταία εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2010, ενώ η τελευταία δισκογραφική δουλειά του κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 και αφορά το τραγούδι «Ο,τι κι αν πεις, σου λέω ναι».

Πασχάλης και Μαριαλένα Τερζή

Η νύφη του Πασχάλη Τερζή, Μαριαλένα, ασχολείται με τη μαγειρική, αν και όπως δηλώνει η ίδια δεν το έχει σπουδάσει, απλά είναι μαμά. Η ίδια έχει δημιουργήσει το site Greek Mama Chef και δουλεύει ως blogger, καθώς μοιράζεται τις συνταγές της.

Μαριαλένα Τερζή

Στο βιογραφικό της σημείωμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζώ! Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία όταν δεν συντονίζω ένα σπίτι το οποίο μοιράζομαι με 4 πανέμορφα παιδιά και τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα του κόσμου, τον άντρα μου! Ναι, είμαι απλά μια μαμά...δεν είμαι πιστοποιημένη chef αλλά σίγουρα είμαι η σεφ του σπιτιού μου και του δικού σας! Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share