Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την Δόμνα Μιχαηλίδου: «Θα έβγαινα με...» (Video)

«Αν ήταν κάποιος τρομερός λαϊκιστής του ΣΥΡΙΖΑ...»

17 Φεβρουαρίου 2023 10:20
Σούσουρο με την Δόμνα Μιχαηλίδου: «Θα έβγαινα με...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ότι θα έβγαινε με πολιτικό της αντίπαλο δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου σε μια «διαφορετική» συνέντευξή της. Την ίδια ώρα, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε σχέση.

«Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν έχω βγει ακόμα αλλά ναι. Αν ήταν κάποιος από τη Χρυσή Αυγή, δεν νομίζω ότι θα είχα κάτι να πω μαζί του, παρά μόνο θα εκνευριζόμουν. Αν ήταν κάποιος τρομερός λαϊκιστής του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι δεν θα μπορούσα, αλλά μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσα από κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου» ανέφερε η Δόμνα Μιχαηλίδου, φιλοξενούμενη στο MEGA και το «Night Out».

Μιλώντας για πιο προσωπικά της ζητήματα και ερωτώμενη σχετικά δήλωσε πως την έχει απορρίψει κάποιος που είχε ερωτευτεί παράφορα και σημείωσε: «Αντιδρώ με στεναχώρια, με κλάματα. Όταν είμαι πολύ χαρούμενη το δείχνω, όταν είμαι στεναχωρημένη το δείχνω».

Σχετικά με το τι δώρο θα έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τι στον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Ο Μητσοτάκης είναι ψαγμένος, εμένα μ’ αρέσει να κάνω δώρο βιβλία. Πέρσι του έκανα δώρο ένα ανθολόγιο του New Yorker με σκίτσα, δεν κατάλαβα αν του άρεσε, αλλά εγώ χάρηκα. Στον Αλέξη Τσίπρα θα του έπαιρνα ένα βιβλίο της Χάνα Άρεντ για το λαϊκισμό».

Αν είχε μια υπερδύναμη ποια θα ήθελε να είναι; «Θα ήθελα να τρώω όση σοκολάτα γίνεται χωρίς να παχαίνω».

Για το αν θα έβγαινε «ραντεβού στα τυφλά» απάντησε «Θα έβγαινα ραντεβού στα τυφλά, τώρα τι θα έβγαινε από αυτό. Μάλλον τίποτα», ενώ για το τι προσέχει σε έναν άντρα, τόνισε: «Μ' ενδιαφέρει τι θα πει και πώς θα σκεφτεί ο άλλος. Θα ήθελα να μην κάνει εξτραβαγκάνζες στον τρόπο που ντύνεται. Ότι έχει ένα μέτρο. Να μην είναι κάποιος με τρελά παπούτσια ή τρελά μαλλιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share