Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μέσα στην πολυτέλεια η Μαριέττα Χρουσαλά: Έδειξε τη μαγική θέα από το σπίτι που μένει με τον Λέοντα Πατίτσα στο Ελληνικό (photo)

Δείτε τη φωτογραφία

17 Φεβρουαρίου 2023 10:08
Μέσα στην πολυτέλεια η Μαριέττα Χρουσαλά: Έδειξε τη μαγική θέα από το σπίτι που μένει με τον Λέοντα Πατίτσα στο Ελληνικό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μαζί με τα τρία παιδιά τους, την Μαργκώ, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο στεγάζουν την οικογενειακή ευτυχία τους σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό. Μάλιστα το γνωστό μοντέλο έδειξε για πρώτη φορά τη μαγική θέα που έχουν.

Η Μαριέττα κατά καιρούς μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μας έχει δείξει κάποιους από τους χώρους του γεμάτο φως σπιτιού της. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της Μαριέττας Χρουσαλά πριν γνωρίσει τον Λέοντα Πατίτσα.

To απόγευμα της Πέμπτης (16/2) η Μαριέττα μας έδειξε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από τη θέα του σπιτιού της. Όπως θα δείτε τα χρώματα ήταν μαγικά και το σπίτι διαθέτει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

μαγική θέα από το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά στο Ελληνικό

Παράλληλα μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο, τόσο δικές της όσο και του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Με αφορμή την πρόσφατη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαριέττα είχε κάνει μία τρυφερή αφιέρωση στον άνδρα της ζωής της. «Ο παντοτινός Βαλεντίνος μου», είχε γράψει.

Αποκάλυψη «βόμβα» από Μαριέττα Χρουσαλά: «Ο Λέων Πατίτσας μου τα προσφέρει όλα και είμαι...»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «ΕΓΩ» προέβη η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία εξομολογήθηκε πώς ο Λέων Πατίτσας της τα προσφέρει όλα και είναι πολύ τυχερή γι' αυτό. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το γραφείο της στο Λονδίνο.

Υπάρχει μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο;

«Αν υπάρχει, θα ήθελα πολύ να το πεις και σε εμένα. Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση.

Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά. Βέβαια καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια».

Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά

Τι σου δίνει χαρά και ελπίδα και τι σε φοβίζει;

«Σίγουρα τα παιδιά μου και κάθε στιγμή που περνώ μαζί τους με γεμίζουν χαρά και ελπίδα. Με φοβίζει το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού κακού που συνδέεται πάντα με την υγεία και την οικογένεια. Είναι αυτές οι κακές σκέψεις που όλες οι μαμάδες κάνουμε σε ανύποπτο χρόνο».

Η οικογένεια είναι το παν;

«Εννοείται ότι είναι το παν. Δεν μπορώ πια να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου».

Ποιο όνειρό σου έχει γίνει πραγματικότητα;

«Η δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share