Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μενέλαος Κυριακόπουλος: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Νίκου Κούρκουλου - Με τι ασχολείται (photos)

Δείτε τον για πρώτη φορά

17 Φεβρουαρίου 2023 08:38
Μενέλαος Κυριακόπουλος: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Νίκου Κούρκουλου - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πρώτη του σύζυγο ο Νίκος Κούρκουλος απέκτησε δύο παιδιά, τον Άλκη που ακολούθησε τα βήματά του και τη Μελίτα που ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις και τη διαφήμιση. Η κόρη του παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μενέλαο Κυριακόπουλο πριν 20 χρόνια και μέχρι σήμερα ζει ευτυχισμένη πλάι του. Ποιος είναι ο γαμπρός του αείμνηστου ηθοποιού;

Μετά τον γάμο της με τον Μενέλαο Κυριακόπουλο απέκτησε δύο παιδιά, τον Ιάσονα και την Αμαλία, και αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμά τους, που σήμερα είναι όλη της η ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Άλκης Κούρκουλος για τη σχέση με τον πατέρα του.

Μενέλαος Κυριακόπουλος και Μελίτα Κούρκουλου

Ο Μενέλαος Κυριακόπουλος είναι πρόεδρος της Optimal Business Action ΑΕΠΑ, μιας ελληνικής εταιρείας υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Η γεωγραφική μας ανάπτυξη περιλαμβάνει γραφεία στην Κύπρο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στα οποία έχουμε συνεχή δραστηριότητα από το 2014, μέσω των οποίων έχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε έργα international mobility» είχε αναφέρει για τη δουλειά του ο Μενέλαος Κυριακόπουλος.

Μενέλαος Κυριακόπουλος

Σπάραξε η κόρη του Νίκου Κούρκουλου: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει σε εμένα και στον Άλκη...»

Ήταν το 2004 όταν η πρωτότοκη κόρη του Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα, έφερε στη ζωή την εγγονή του, Αμαλία Κυριακοπούλου. Η ίδια παραμένει μέχρι και σήμερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε μια σπάνια συνέντευξη της πριν χρόνια στο Down Town είχε αποκαλύψει τι έλεγε ο πατέρας της σε εκείνη και τον Άλκη.

Η Μελίτα Κούρκουλου - Κυριακοπούλου είχε μοιραστεί τότε συγκινητικές αναμνήσεις από τον πατέρα της που πάντα θυμάται με αγάπη και νοσταλγία.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε εξομολογηθεί για τον Νίκο Κούρκουλο:

«Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει σε εμένα και στον Άλκη «O,τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, πρέπει να είστε οι καλύτεροι». Όταν ήμασταν μικροί, μας είχε πάει μια μέρα βόλτα στην Ομόνοια, στους λούστρος, τα λουστράκια όπως έλεγε. Ήταν τρία λουστράκια στη σειρά και ο ένας είχε ουρά από κόσμο.

Ο Νίκος Κούρκουλος με την κόρη του Μελίτα

Μας είπε ότι «ακόμη και λούστροι να γίνεται, να είστε πρώτοι», είπε και συμπλήρωσε: «Στο σπίτι με φώναζε πάντα κόρη, γιατί έχω το ίδιο όνομα με την μητέρα μου και ήθελε να μας ξεχωρίζει.

Το χαϊδευτικό ξεκίνησε από τον αδελφό μου τον Άλκη, που όταν γεννήθηκα, ο πατέρας έλεγε «κάναμε κόρη» και με τη σειρά του ο αδελφός μου φώναζε «κόλη». Έτσι μου έμεινε το κόρη. Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του θεάτρου, θα ήθελε και ο ίδιος να τον τιμούν όλοι για το έργο που έχει αφήσει στο ελληνικό θέατρο.

Όταν ήμασταν μικροί γύριζε πάντα αργά στο σπίτι, την ώρα που κοιμόμασταν. Την απουσία του, την αναπλήρωνε τα καλοκαίρια. Μετά το Πάσχα το θέατρο ήταν κλειστό και περνούσε όλη την ώρα μαζί μας. Τρεις μήνες μέναμε στο εξοχικό μας στην Κινέτα, όπου ήμασταν συνέχεια μαζί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share