Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Ο Γιάννης Πάριος δεν είναι ο κλασικός παππούς, δε θα έρθει...»

Τι αποκάλυψε;

17 Φεβρουαρίου 2023 08:19
«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Ο Γιάννης Πάριος δεν είναι ο κλασικός παππούς, δε θα έρθει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του είχε πετάξει...βόμβα, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, δεν είναι ο κλασικός παππούς, καθώς δε θα έρθει μόνος του να δει τα εγγόνια του.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Τελώνη και κουνιάδα του.

Μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά αν χρειαστεί για να ζήσει την οικογένειά του.

«Επειδή είμαι γιος του Πάριο σου λέει τι ανάγκη έχει. Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που ενδεχομένως να έχει. Εγώ δεν έχω εκατομμύρια. Τα δικά του είναι δικά του και τα δικά μου είναι δικά μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι έχω χρειαστεί τον πατέρα μου και ήταν εκεί. Αλίμονο! Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί βοήθεια. Αλλά είμαι περήφανος και πρέπει να φτάσω στο χείλος του γκρεμού για να ζητήσω βοήθεια».

Ο παππούς Γιάννης Πάριος με το εγγόνι του

Πώς είναι ο Γιάννης Πάριος ως παππούς;

«Δεν είναι ο κλασικός παππούς. Αν του τα πάμε εμείς εντάξει αλλά εκείνος δεν θα έρθει. Μένουμε και μακριά δεν ξέρω αν αυτό είναι δικαιολογία. Στο κινητό του έχει μπροστά φωτογραφία τις κόρες μου. Φαντάζομαι είναι περήφανος. Η μεγάλη επειδή είναι φτυστή εγώ και βλέπει στην κόρη μου και την μητέρα του, ξέρω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος. Είναι χαρούμενος που μια γυναίκα κατάφερε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια παντόφλα. Όποτε είναι με τα παιδιά είναι χαζομπαμπάς».

«Χαράς ευαγγέλια» για τον Χάρη Βαρθακούρη: Η αποκάλυψή για τη σχέση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στον Γιάννη Πουλόπουλο σχετικά με την τότε επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Πάριος για το ρόλο που είχε ως γονιός στο μεγάλωμα των παιδιών του.

Ο γνωστός συνθέτης είχε αναφέρει συγκεκριμένα για την προσωπική ζωή του πατέρα του:

Χάρης Βαρθακούρης Γιάννης Πάριος

«Την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά χρόνια. Την αγαπώ. Είναι αν θέλεις ένα άτομο που – δεν ξέρω πως θα ακουστεί – εγκρίνω, άρα είμαι μια χαρά. Είμαι πολύ καλά με αυτή την επανασύνδεση. Νόμιζα ότι μου το είπατε σαν δεδομένο. Δεν την επιβεβαιώνω, δεν την διαψεύδω κιόλας. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι και ίδιες με τις δικές μου.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share