Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κραυγή αγωνίας από τον γιο της Νόρας Βαλσάμη: «Μας οδήγησε σε αιχμαλωσία μέχρι να πεθάνουμε ως...»

Σπαραγμός λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του Ερρίκου Ανδρέα

16 Φεβρουαρίου 2023 15:32
Κραυγή αγωνίας από τον γιο της Νόρας Βαλσάμη: «Μας οδήγησε σε αιχμαλωσία μέχρι να πεθάνουμε ως...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 3 εβδομάδες από το θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου με την κηδεία του να πραγματοποιείται σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και ο γιος τους που έχει αποκτήσει με την Νόρα Βαλσάμη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso.

Ο Έρικ Ανδρέου μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που έχουν, και η φωνή του "πάει" για τον τρόμο των πλειστηριασμών που βιώνει η οικογένεια του, όπως και χιλιάδες άλλες οικογένειας. Για την οικονομική τους καταστροφή είχε μιλήσει και η ίδια η Νόρα Βαλσάμη.

Ο σπαραγμός του γιου της Νόρας Βαλσάμη

«Ακόμα δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε και να ξεπεράσουμε τον χαμό του. Συνέβαλαν πολλά πράγματα συνδυαστικά που μας οδήγησαν στην κατηφόρα. Λίγο τα οικονομικά, λίγο η απομόνωση εδώ στη Σύρο, όπου χάσαμε τις παρέες της οικογένειας, οι τράπεζες που μας οδήγησαν να μείνουμε μόνιμα εδώ στο νησί… Έτσι, χάσαμε κάθε επαφή και με την υπόλοιπη οικογένεια και με τους άλλους φίλους που είχαμε».

«Είναι ανεξήγητα όλα αυτά που μας έτυχαν. Οδηγηθήκαμε στην ανάγκη να “μαζευτούμε” κάπως ως οικογένεια, παρόλο που δεν κάναμε ποτέ έξαλλη ή επιπόλαιη ζωή. Τους γονείς μου όλοι τους...Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share