Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό ήταν το δώρο που άφησε στην κόρη του με την Άντζελα Γκερέκου μετά το θάνατό του

Το αποκάλυψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

16 Φεβρουαρίου 2023 14:53
Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό ήταν το δώρο που άφησε στην κόρη του με την Άντζελα Γκερέκου μετά το θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δώρο επιφύλασσε ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία, που έχει αποκτήσει με την Άντζελα Γκερέκου, μετά το θάνατό του, όπως αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του και επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου ο γιος έχει βαπτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή στις πίστες. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές του τραγουδιστή, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, όταν πια θα έχει φύγει από τη ζωή.

Για πρώτη φορά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε το καλοκαίρι του 2021 από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο, αλλά πιο πολύ τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η πρώην γυναίκα του, Τζούλια Παπαδημητρίου, για την απώλειά του.

Όπως είναι λογικό σε εκείνες που ο θάνατός του στοίχισε περισσότερο είναι η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου άλλωστε υπήρξε σύζυγός του για σχεδόν 25 χρόνια και όπως είναι λογικό αυτή η απώλεια αποτελεί για την ίδια μια τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Ωστόσο, δεν τον ξεχνά ποτέ και συχνά μέσα από τον λογαριασμό της σε εκείνον φροντίζει να τον τιμά με διάφορες αναρτήσεις.

Αυτό είχε κάνει και πριν λίγο καιρό, όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τις συνόδευσε με μια μαύρη καρδιά.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι ήταν να γίνει, ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση, την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Ήταν καρμική συνάντηση, σε μία κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα να φτάσω πολύ επαγγελματικά, όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο.

Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί τους και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Μείναμε μαζί 25 χρόνια, είμαι ευγνώμων, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε. Ήρθε και η Μαρία που ήταν ότι πιο ευλογημένο και ιερό για αυτή τη σχέση, μας έδωσε με μία σύνδεση που δεν μπορούσε τίποτα να την χαλάσει», είχε δηλώσει η Άντζελα Γκερέκου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share