Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν τον Νίκο Ιατρού: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύντροφος της Πόπης Τσαπανίδου!

Την είχε στηρίξει πολύ μετά το θάνατο του συζύγου της

16 Φεβρουαρίου 2023 13:59
Πολύ πριν τον Νίκο Ιατρού: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύντροφος της Πόπης Τσαπανίδου!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ιατρού και φαίνεται να περνά πολύ καλά στα προσωπικά της. Όμως ποιος ήταν ο άγνωστος σύντροφός της πριν τον γνωρίσει; Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ερωτική της ζωή.

Ξεκίνησε μικρή την πορεία της στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ήταν μόλις 16 χρόνων όταν άρχισε την πρακτική της στην εφημερίδα “Ελληνικός Βορράς”. Ισχυρή προσωπικότητα, γεμάτη δυναμισμό, πείσμα και πάθος, φαίνεται πως θα ακολουθήσει το επάγγελμα που ονειρεύεται, όταν σε ηλικία 19 χρόνων, ο έρωτας της χτυπάει την πόρτα και για χάρη του η Πόπη Τσαπανίδου θα βάλει στο περιθώριο τη δημοσιογραφία και θα κατέβει στην Αθήνα.

Ο θάνατος του συζύγου της Πόπης Τσαπανίδου

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πολύ σύντομα αποκτούν το πρώτο τους παιδί. Μετά από τρία χρόνια η Πόπη μαθαίνει ότι είναι πάλι έγκυος, αυτή τη φορά κυοφορεί δίδυμα. Όλα κυλούσαν ονειρεμένα, όμως η ζωή ετοιμαζόταν να της παίξει σκληρό παιχνίδι.

νέα Πόπη Τσαπανίδου

Μια εβδομάδα μετά τον υπέρηχο που έδειξε στο ζευγάρι, ότι περιμένει δίδυμα, ο άντρας της σκοτώνεται. Το πόρισμα του ιατροδικαστή: «Ηλεκτροπληξία». Ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και μέτοχος του καλύτερου-τότε- κλαμπ των Αθηνών, της «Αυτοκίνησης» που εκείνη την εποχή μεταφερόταν στον χώρο του «club 22» στη Βουλιαγμένης. Η Πόπη έγκυος σε δίδυμα και με ένα μωρό στην αγκαλιά, μένει άφωνη και μόνη.

Οι επιλογές που έχει είναι ελάχιστες. Αποφασίζει να γυρίσει πίσω στη Θεσσαλονίκη, να μείνει με τους γονείς της για να έχει βοήθεια με τα παιδιά, ώστε να πιάσει δουλειά γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα.

Άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Είναι στη φάση που έχει πετάξει από πάνω της τα μαύρα, ζει στη Θεσσαλονίκη και ξεκινά μια ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι 1992 και είναι αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά και να κρύψει όσο μπορεί τη θηλυκότητά της. Νιώθει ασφαλής μέσα στα ξεβαμμένα τζιν, τα ξεχειλωμένα πουκάμισα και τα πουλόβερ.

Φοράει ορειβατικά μποτάκια και τρώει τα νύχια της λόγω νευρικότητας. Κινείται σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που όλοι την αντιμετωπίζουν σαν χήρα. Το χειρότερό της είναι να την λυπούνται. Αντλεί δύναμη μέσα από τη δουλειά της και δεν αργεί να μπει στο χώρο της τηλεόρασης. Δεν την ενθουσίαζε ο χώρος της τηλεόρασης, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά γιατί χρειαζόταν τα χρήματα.

κόρες Πόπης Τσαπανίδου

Βγαίνει καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού για να πει τα νέα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα όμως, παραμένει και στο ρεπορτάζ, τη μεγάλη της αγάπη. Είχε βάλει ως στόχο να κάνει αποκλειστικό ρεπορτάζ που δε θα το είχε το Mega.

Άρχισε σιγά σιγά να απωθεί και να πνίγει τον πόνο μέσα της. Είχε μπει στο στάδιο που προσπαθούσε να κλειδώσει τα γεγονότα σε ένα παλιό συρτάρι του μυαλού της.

«Είχα απωθήσει, στο πίσω μέρος του μυαλού μου, τα γεγονότα. Ξέρεις πότε το ξεπέρασα; Πριν από 3 χρόνια. Πριν από 3 χρόνια έκλαψα για πρώτη φορά», εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ».

Ο άγνωστος σύντροφος της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ένας γοητευτικός άνδρας, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, ερωτευμένος μαζί της από τότε που ήταν παιδιά, θα σταθεί στο πλευρό της. Γνωρίζει τα παιδιά της και ζουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια.

παιδιά Πόπης Τσαπανίδου

Δεν την καταπιέζει , την αφήνει να δουλεύει και η Πόπη δουλεύει πολύ. Καλύπτει το ρεπορτάζ των Σκοπίων, δηλώσεις πολιτικών, εγκλήματα, φωτιές. Οτιδήποτε που μπορεί να τη στείλει στην πρώτη γραμμή. Είναι πια αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό. Και τότε μπαίνει στη ζωή της το Μega, το οποίο της προτείνει να κατέβει στην Αθήνα για να κάνει πρωινή εκπομπή απέναντι στο Γιώργο Παπαδάκη. Δεν ξέρει τι να κάνει.

Από την μια σκέφτεται που θα αφήσει τις κόρες της και από την άλλη πως θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στον κυρίαρχο Παπαδάκη.

Τελικά, παίρνει την απόφαση να έρθει στην Αθήνα. Η εκπομπή δε θα πάει καλά, αλλά η Πόπη Τσαπανίδου αποκτά τηλεοπτική εμπειρία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share