Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ο καθένας μπορεί...»: Ο Πασχάλης Τερζής απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες για την υγεία του

Τι αποκάλυψε;

16 Φεβρουαρίου 2023 10:01
«Ο καθένας μπορεί...»: Ο Πασχάλης Τερζής απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες για την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Πασχάλης Τερζής πριν μερικά χρόνια είχε απαντήσει για πρώτα φορά στις κάμερες σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για την υγεία του. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο εγγονός του τραγουδιστή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες μετά από πολύ καιρό, για την επιστροφή του στο τραγούδι, τη νέα του δισκογραφική δουλειά, το αν θα εμφανιστεί ξανά σε νυχτερινό μαγαζί αλλά και σε όλα όσα ακούστηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε όσα δήλωσε στο video:

Ώρες αγωνίας για τον Πασχάλη Τερζή: «Έκανε δύο εγχειρήσεις, έχει πρόβλημα με...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού είχε παραχωρήσει ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον πολύ καλό του φίλο, Πασχάλη Τερζή, αποκαλύπτοντας τις εγχειρήσεις που έχει κάνει. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του ίδιου για την υγεία του.

«Το δισέγγονό μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Είναι τιμή μου να λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε στη συνέχεια: «Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Δείτε το βίντεο

Τα βρόντηξε όλα ο Πασχάλης Τερζής: Ο λόγος που «σφάχτηκε» με τον Βασίλης Καρρά - «Δυστυχώς δεν έχουμε...»

Για όλη του τη ζωή του είχε μιλήσει ο Βασίλης Καρράς σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο λαϊκός τραγουδιστής ξετύλιξε το κουβάρι ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και έφτασε μέχρι και στο κτήμα στο οποίο έχει γίνει αγρότης τα τελευταία χρόνια στα πατρικά του εδάφη στην Καβάλα, ενώ μίλησε και για τη φιλία του με τον Πασχάλη Τερζή.

Δείτε επίσης: Η άγνωστη ζωή του Πασχάλη Τερζή: Η αλήθεια για την υγεία του

Καρράς Τερζής

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Καρράς προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλυψε τι του συνέβη όταν ήλθε στην Αθήνα. Ότι δηλαδή δέχτηκε τόσο πόλεμο που έφτασε στο εξής απίθανο σημείο: «Με αναγκάσαν να βάλω φρουρά στο σπίτι μου στην Αθήνα! Να έχω τρία άτομα να με φυλάνε. Τι δουλειά είχα εγώ να έχω φρουρά; Γι΄ αυτό αναγκάστηκα να σταματήσω για ένα χρόνο. Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα έφαγα πολύ μεγάλο πόλεμο, δεν μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε το βίντεο με τις στιγμές του με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη που, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, τον αγαπούσε σαν παιδί του.

Γιατί… ‘σφάχτηκαν’ με τον Πασχάλη Τερζή;

Ωστόσο, ο Καρράς έριξε βόμβα όταν ρωτήθηκε για τον Πασχάλη Τερζή αν έχει, όπως όλοι πιστεύουμε, αδελφική σχέση μαζί του, αλλά και για την αποχή του τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα μουσικά πράγματα: «Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα. Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου, στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share