Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φάνης Κούρκουλος: Ο άγνωστος έρωτας της Μαρινέλλας και το τέλος στα 57 του (photos)

Η απώλεια που τη «γονάτισε»

16 Φεβρουαρίου 2023 08:54
Φάνης Κούρκουλος: Ο άγνωστος έρωτας της Μαρινέλλας και το τέλος στα 57 του (photos)
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γοητευτικός χορευτής της δεκαετίας του ’80 Φάνης Κούρκουλος υπήρξε ο άγνωστος έρωτας της Μαρινέλλας, η οποία βυθίστηκε στο πένθος με την απώλειά του μόλις στα 57 του χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια για το τέλος του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο Φάνης Κούρκουλος, ο οποίος πριν από περίπου σαράντα χρόνια ήταν ο αγαπημένος της μεγάλης κυρίας του ελληνικού πενταγράμμου και την είχε “συνοδεύσει” με τις χορευτικές φιγούρες του, στα προγράμματά της, χτυπήθηκε από βαρύ εγκεφαλικό το 2013 και υπέκυψε στο νοσοκομείο.

Φάνης Κούρκουλος και Μαρινέλλα

Τα τελευταία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα επιβίωσης. Είχε μεγάλο θέμα στα επαγγελματικά του, γεγονός που είχε επηρεάσει την ψυχολογία του και τον είχε οδηγήσει σταδιακά σε δεινή θέση.

Φάνης Κούρκουλος

«Βόμβα» από Μαρινέλλα: «Έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα και...»

Σε μια αφοπλιστική συνέντευξη η Μαρινέλλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως μόλις γεννήθηκε η κόρη της η τραγουδίστρια δεν ήθελε να τη βλέπει με γκόμενους.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε η Μαρινέλλα από τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Ναι, έκανα ένα παιδί και δεν παντρεύτηκα. Αυτή είμαι, γουστάρω. Και μιλάμε για το 1973.

Ήμουν τόσο τολμηρή για την εποχή μου. Να βλέπεις μια γυναίκα με την κοιλιά να τραγουδάει. Δεν έδωσα ποτέ καμία σημασία. Ζούσα για αυτό το παιδί και δεν με ενδιέφερε τίποτε. Ο κόσμος το ήξερε. Δεν βγήκα ποτέ να πω ποιος, πώς, τι. Ποτέ.

Ήξερε ο κόσμος για μια σχέση που είχα.

Δεν το έκρυψα, δεν μπήκα στο κουκούλι μου. Βγήκα και είπα “αυτή είμαι”. Με δέχτηκε ο κόσμος έτσι ακριβώς όπως ήμουν, με αγάπησε πιο πολύ, μπορώ να πω. Θάρρος ήθελε. Η κοινωνία τότε δεν μπορούσε να το δεχτεί. Θα μπορούσε να πει “σαν δεν ντρέπεται”. Ήθελε τόλμη. Ήμασταν δύο τότε που το τολμήσαμε. Εγώ και η Έλενα Ναθαναήλ.

Έχω μία καταπληκτική οικογένεια…
Δεν θέλει τίποτ' άλλο ο άνθρωπος!…

Βοσκόπουλος Μαρινέλλα Τζωρτίνα Σερπιέρη

Έκανα δύο γάμους, είχα και δυο-τρεις μεγάλες σχέσεις. Γνώρισα τον πατέρα της Τζωρτζίνας, γεννήθηκε εκείνη, με τον Φρέντι (σ.σ. Σερπιέρη) μείναμε καλοί φίλοι. Αν κάνεις τη σούμα, βγαίνουν πολλά χρόνια. Από τότε που το παιδί μου έγινε 11-12 ετών, είπα: Δεν σε παίρνει πια, κορίτσι μου, τελείωσαν οι άντρες για σένα. Δεν ήθελα η κόρη μου να με βλέπει μια με τον έναν γκόμενο και μια με τον άλλο, ούτε να διαβάζει για τους έρωτές μου στα περιοδικά.

Είμαι χορτάτη. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, το φόρεσα αυτό το «κοστούμι». Κάτσε να κάνω την αφαίρεση... Τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα. Δεν λέω ότι δεν με φλέρταραν από τότε, αλλά όλα είναι στο μυαλό μας. Όπως πέταξα ένα πρωί τα τσιγάρα μου από το παράθυρο, εγώ που κάπνιζα πέντε πακέτα τη μέρα, όπως σταμάτησα να τρώω κρέας, έτσι έγινε και με τους άντρες. Τέρμα!

Δεν μου λείπει ο σύντροφος. Δεν νιώθω μόνη. Είμαι πανευτυχής. 'Εχω κάνει τις επιλογές μου…

Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Είμαι χορτασμένη. Πολύ αγάπησα, πολύ με αγάπησαν, πολύ ερωτεύτηκα, πολύ χτυπήθηκα, πολύ πόνεσα. Δεν έκανα τίποτε λίγο.

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Αλλιώς να προσπεράσει. Δεν βγήκα στη γύρα ποτέ. Κατ' αρχήν τώρα δεν με κοιτάνε πια, τελείωσε. Πάει και αυτό το θέμα, κλείσαμε...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share