Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο «φως» 15 χρόνια μετά: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Τι αποκάλυψε ο φίλος του και συνεργάτης, Δημήτρης Αποστόλου;

16 Φεβρουαρίου 2023 08:08
Στο «φως» 15 χρόνια μετά: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Νίκου Σεργιανόπουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη βία και απομόνωση που γνώρισε ο Νίκος Σεργιανόπουλος μεγαλώνοντας στη Δράμα -λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού- είχε μιλήσει ο Δημήτρης Αποστόλου, σεναριογράφος των Δύο Ξένων, σε τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού.

«Καθόμασταν μια μέρα στη βεράντα μου και μου είπε: "Όταν πεθάνω μην τους αφήσεις να με θάψουν στη Δράμα. Οταν τον έθαψαν εκεί ήταν σαν να τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά». Αυτό είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αποστόλου, στενός συνεργάτης του ηθοποιού επί σειρά ετών, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ψυχιάτρου του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Δημήτρης Αποστόλου και Νίκος Σεργιανόπουλος

Προσθέτοντας πως «ο Νίκος που έζησα -και τον έζησα από κοντά και έντονα από το 1996 μέχρι και το θάνατό του- ήταν ένα βαθιά μελαγχολικό παιδί. Το παιδί αυτό βασανίστηκε, τρομοκρατήθηκε και εκδιώχθηκε όταν του βγήκε η ερωτική επιλογή στην εφηβεία. Γνώρισε βία και απομόνωση. Προσπάθησε να το ξορκίσει, αλλά το κουβαλούσε πάντα».

Ο λόγος που ο Δημήτρης Αποστόλου είχε εμφανιστεί τότε για δεύτερη φορά στην εκπομπή, σε διάστημα μόλις δυο εβδομάδων, ήταν για να ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες δηλώσεις του για τον Σεργιανόπουλο. Εκεί που, μεταξύ άλλων, είχε πει «Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλά τον θάψαμε».

«Βόμβα» από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, όταν έμαθα ότι...»

Ήταν 4 Ιουνίου το 2008, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί νεκρός στο διαµέρισµά του, στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι, μέσα σε µία λίµνη αίµατος, έχοντας δεχτεί 21 µαχαιριές. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την οποία είχε συνεργαστεί, εξομολογήθηκε ότι είχε έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό και αποκάλυψε πως ένιωσε όταν έμαθε για το θάνατό του.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε βρεθεί καλεσμένη πριν καιρό στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” και είχε μιλήσει για τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Νίκο Σεργιανόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τον ανιψιό του ηθοποιού.

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά, ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος ο Νίκος. Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Έκανα γύρισμα όταν το έμαθα… Το έμαθα την ώρα που κάναμε μια σκηνή και έφυγα, δεν μπορούσα να συνεχίσω, δεν άντεξα.

Το θεώρησα τρελό, έπαθα σοκ. Είχαμε συνεργαστεί μόνο στους Δύο Ξένους, αλλά κάναμε παρέα, βγαίναμε έξω, είχαμε δεθεί πάρα πολύ.

Νίκος Σεργιανόπουλος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δεν ήταν απλά μια σχέση που βρισκόμασταν μέσα στο πλατό. Ήταν εσωστρεφής, αλλά όταν έβγαινε έξω τα βράδια γινόταν εξωστρεφής.

Ήταν ένας πολύ γλυκός και ευγενής άνθρωπος, ένα πλάσμα τρυφερό, μια ψυχούλα. Δεν νομίζω να είχε σκεφτεί ποτέ κακό για άνθρωπο. Από εκεί και πέρα είχε τα δικά του θέματα. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοιος τέλος», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share