Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την «έτρεμε» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη (photo)

Δείτε την για πρώτη φορά

16 Φεβρουαρίου 2023 07:09
Την «έτρεμε» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική και την οικογενειακή του ζωή. γι' αυτό άλλωστε σπάνια μιλά για τις σχέσεις του, όπως με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Εσείς έχετε δει ποτέ την άγνωστη αδερφή του;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αδυναμία στα συγγενικά του πρόσωπα και βρίσκεται κοντά τους σε κάθε ευκαιρία. Παράλληλα, δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια μετά το χωρισμό.

Αυτό έκανε και τα περασμένα Χριστούγεννα. Για την ακρίβεια, ταξίδεψε στην Κύπρο και πέρασε τις γιορτές με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους followers του ένα στιγμιότυπο με την αδελφή του, Μελίνα.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά και ευχές τους για τις γιορτινές μέρες. «Μια φωτογραφία με την αδερφή μου, γιατί γιορτές με την οικογένεια είναι ευλογία. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χατζηγιάννης.

Από εκεί και πέρα, ο Χατζηγιάννης μίλησε πρόσφατα για την Κύπρο και αποκάλυψε τα συναισθήματά του για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του ΜΕGA τη Δευτέρα και αναφέρθηκε στην Κύπρο λέγοντας: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό. Έχω καταγωγή από την Κερύνεια κι από τους δύο γονείς μου, ήταν πρόσφυγες».

Και ο Χατζηγιάννης πρόσθεσε: «Η Κερύνεια ήταν το σημείο απόβασης των τουρκικών στρατευμάτων από έναν μικρό κόλπο, που λέγεται Πέντε μίλι. Από το σπίτι της μαμάς μου δεν είναι ούτε ένα χιλιόμετρο.

Έχω τόσες περιγραφές για όσα έχουν συμβεί, που είναι σαν να το έχω ζήσει. Με πονάει κι εμένα ο πόνος τους. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην αναφέρει η μητέρα μου την πατρίδα. Ο πατέρας μου ακόμα και σήμερα ασχολείται για να μνημονεύσουν την πόλη μας, να ευχηθούμε να γυρίσουμε».

Σε άλλο σημείο ο καλλιτέχνης είπε πως η τελευταία ευχή που του έδωσε ο παππούς του λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ήταν να καταφέρει να δει την Κερύνεια.

«Θα σας πω κάτι. Όταν ‘έφυγε’ ο παππούς μου, όταν τον έχασα πριν κάποια χρόνια, ήθελε να με δει και μου λέει ‘γιε μου εύχομαι να καταφέρεις να δεις την Κερύνεια’. Έφυγε με αυτόν τον καημό».

Και ο Χατζηγιάννης κατέληξε επισημαίνοντας: «Τα πράγματα δεν βαίνουν ευοίωνα. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε να γίνει το βήμα, δεν υπήρχε όμως η βούληση. Νομίζω όσο περνά ο καιρός, το πράγμα θα παγιώνεται έτσι όπως είναι. Οι συνθήκες θα δυσχεραίνουν.

Κι αν υποθέσουμε ότι θα γίνει και μια παράνομη προσάρτηση του βόρειου τμήματος με την Τουρκία, τότε τα πράγματα θα είναι δις χειρότερα».

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Η μουσική με διάλεξε. Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου, ήταν αυστηροί αλλά προοδευτικοί. ήταν βοηθητικοί σε όλα, είχα μία γερή κάλυψη που δεν θα με άφηναν για κανένα λόγο να καβαλήσω το καλάμι.

Στα 19 είχα τελειώσει με τον στρατό και εκεί εκ θαύματος με παίρνει τηλέφωνο ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο οποίος για κάποιο λόγο παρακολούθησε τη Eurovision που είχε γίνει λίγους μήνες πριν και είπε θέλω αυτό το παιδί για αυτό το τραγούδι. Ε, ο στρατός τελείωσε 25 Οκτωβρίου, 26 ήμουν στο αεροπλάνο και είμαι Αθήνα. Ήρθε με πήρε με πήγε στο σπίτι του, πήγαμε στο στούντιο και ηχογραφήσαμε το ‘Άγγιγμα ψυχής’».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share