Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σε πανικό η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Δε μπορούσε να περπατήσει και τον έσωσε ο...»

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή

15 Φεβρουαρίου 2023 20:11
Σε πανικό η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Δε μπορούσε να περπατήσει και τον έσωσε ο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου είχε πάρει συνέντευξη από την ηθοποιό Άντα Λιβιτσάνου η οποία είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μίλα». Εκεί, αναφέρθηκε στον καρκίνο του θυρεοειδούς που είχε τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με θεραπεία αλλά και βελονισμό. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τότε η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε προκύψει στον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο Νίκος Ευαγγελάτος αντιμετώπιζε μεγάλο θέμα με τη μέση του και τον βοήθησε πάρα πολύ κι εκείνον ο βελονισμός.

«Μεγάλη ιστορία ο βελονισμός. Ο άντρας μου έμεινε από τη μέση του, δεν μπορούσε να περπατήσει και τον έσωσε ο βελονισμός», δήλωσε η παρουσιάστρια. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Λοιπόν ο δημοσιογράφος είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι και δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί, ούτε να περπατήσει.

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Η Τατιάνα Στεφανίδου για το γάμο της με τον Ευαγγελάτο: «Δύσκολη στιγμή είναι όταν αισθάνεσαι ότι έχεις...»

Πριν αρκετό καιρό είχαμε απολαύσει σε ρόλο guest κριτή την Τατιάνα Στεφανίδου στο Dancing with the stars. Η όμορφη παρουσιάστρια τότε είχε μιλήσει, αμέσως μετά το τέλος του show, στην κάμερα του Πρω1νού και την Μαίρη Αρώνη για τον Νίκο Ευαγγελάτο και το γάμο τους.

Παράλληλα, διαβάστε την ανατριχιαστική ιστορία που έζησαν οι κουμπάροι του ζευγαριού και πώς είναι η ζωή τους σήμερα μετά την τραγωδία.

”Είχα άγχος στην αρχή γιατί δεν είχα ξαναπάρει τη θέση του κριτή και το να κρίνεις δεν είναι εύκολο. Μ’αρέσει πολύ ο χορός, μ’αρέσει που ήρθα και πάλι στον ANT1 και είδα όλους τους ανθρώπους που είχαμε δουλέψει μαζί. Η κόρη μου ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στο Dancing with the stars. Μου έλεγε ”μαμά δεν θα πας να χορέψεις στο Dancing;” κι εγώ της έλεγα ”θες να με πάρουν με αναπηρική καρέκλα;”, είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας το μυστικό στο γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο: ”Το μυστικό είναι η υπομονή, η ουσιαστική αληθινή αγάπη και επικοινωνία και σε κάθε δύσκολή στιγμή να ξεκινάς πάλι απ’την αρχή. Δύσκολη στιγμή είναι μια στιγμή που αισθάνεσαι ότι έχεις κουραστεί, έχεις απομακρυνθεί από τον άλλον… Εκεί είναι το σημείο που πρέπει να ξεκινάς από την αρχή, προσπαθώντας να κάνεις τη σχέση ενδιαφέρουσα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ερωτεύτηκες αυτός που έχεις δίπλα σου αρκεί να θέλεις να το δεις!”

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share