Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τίμος Τζάννες: Αυτός είναι ο σύντροφος της Λουκίας Παπαδάκη - Με τι ασχολείται (photos)

Ο «ισχυρός» άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και 9 ολόκληρα χρόνια

15 Φεβρουαρίου 2023 13:31
Τίμος Τζάννες: Αυτός είναι ο σύντροφος της Λουκίας Παπαδάκη - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» επέστρεψε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στην Λάμψη. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον Τίμο Τζάννε.

Εκεί για 11 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν την Σάντρα Ρολάνδου Δράκου. Η παρουσία της στη σειρά ήταν από τις μακροβιότερες σε καθημερινά σήριαλ στην Ευρώπη, με ένα διάστημα αποχής, τη σεζόν 1999-2000. Με την ευκαιρία, με αυτόν τον γνωστό τραγουδιστή υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν.

«Βίωσα την επιτυχία πάρα πολύ φυσιολογικά και με πάρα πολλή χαρά. Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έζησα τότε. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την εποχή. Τη χαρά των συνεργασιών με όλους αυτούς τους συναδέλφους που δούλεψα τότε. Ήμασταν μια οικογένεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Παράλληλα με τη σειρά έκανα και θέατρο, οπότε δούλευα είκοσι ώρες την ημέρα. Δεν είχα τότε παιδί, ούτε άλλες υποχρεώσεις και είχα ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά μου» είχε πει.

Τίμος Τζάννες και Λουκία Παπαδάκη

Η ηθοποιός από τα πρώτα της βήματα είχε ως βασική αρχή να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, αλλά μόνο με την επαγγελματική.

Αυτό που γνωρίζουμε μόνο για την προσωπική της ζωή, είναι πως τα τελευταία 9 χρόνια, η Λουκία Παπαδάκη βρίσκεται σε σχέση με τον Τίμο Τζάννες, οποίος μένει στους Αγίους Θεοδώρους.

«Ναι, υπάρχει ιδανικός σύντροφος για τον καθέναν. Η σχέση μου με τον Τίμο είναι σχέση ζωής», έχει εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η ίδια.

Τίμος Τζάννες και Λουκία Παπαδάκη σε έξοδο

Ο Τίμος Τζάννες είναι αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αποκλειστικός εισαγωγέας πασίγνωστου πολυτελούς οίκου που φημίζεται για τις πένες του.

«Βόμβα» για την Κάτια Δανδουλάκη: Τόσα λεφτά έπαιρνε όταν έπαιζε στη «Λάμψη»

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το τέλος της μακροβιότερης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Λάμψη», αλλά και από τότε που ο Χρήστος Πολίτης πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πόσα λεφτά έπαιρνε ο ίδιος, αλλά και άλλοι ηθοποιού του σίριαλ. Σημειώνεται πως και η Κάτια Δανδουλάκη είχε παίξει αρκετά χρόνια, υποδυόμενη τη Βίρνα Δράκου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην Espresso, ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Γιάγκο Δράκο, αναφέρθηκε στον λόγο που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να σταματήσει την πολυετή καριέρα του, αλλά και στο χρηματικό ποσό που εισέπραττε για τον αξέχαστο ρόλο του στη «Λάμψη». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Κώστα Κόκλας για την Κάτια Δανδουλάκη.

«Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο, αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος.

Δανδουλάκη Πολίτης Λάμψη

Για μένα οι συνθήκες του επαγγέλματος ήταν τέτοιες που δεν μου άρεσε πια. Οι προτάσεις που μου έγιναν έκτοτε ήταν αστείες. Δεν με ενδιέφερε να μπω σε μια θεατρική καθημερινότητα, να είμαι συνέχεια στη σκηνή, να με βλέπει ο κόσμος, να παίρνω χρήματα»

Το κασέ των ηθοποιών στη Λάμψη

Μιλώντας για τα χρήματα που έλαβε από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, ο Χρήστος Πολίτης αποκάλυψε:

«Όταν με έκλεισαν για να παίξω στη Λάμψη, μου έδωσαν λίγα χρήματα, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς που έπαιξαν στο σίριαλ. Κάτι που εγώ δεν γνώριζα. Όταν το ανακάλυψα ήταν αργά.

Όταν είχα φτάσει τον προτελευταίο χρόνο να παίρνω ένα ποσό της τάξεως περίπου των 11,000 ευρώ τον μήνα, ισότιμοί μου ή και κατώτεροι έπαιρναν 30,000 τον μήνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα όμως. Έπρεπε να γίνουν. Αν θα έκανα ξανά τα ίδια; Δεν ξέρω, οι συνθήκες αποφασίσουν».

Δανδουλάκη Πολίτης

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκης για τα χρήματα που πήρε από τη Λάμψη

Η ίδια αποκάλυψε: «Μου προσφέρθηκε ένα τεράστιο ποσό, πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα ή αυτό ή τίποτα. Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει "δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία.

Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία". Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share