Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάθεστε; Αυτός ήταν ο μισθός του Σπύρου Παπαδόπουλου από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Κασέ με πολλά μηδενικά

15 Φεβρουαρίου 2023 12:11
Κάθεστε; Αυτός ήταν ο μισθός του Σπύρου Παπαδόπουλου από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στην πορεία της τηλεόρασης. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι μόνο ηθοποιός αλλά και πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής και το όνομα του είναι συνδεδεμένος με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Άραγε ποιος ήταν ο μισθός του;

Την απάντηση είχε δώσει η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα, με τον Παπαδόπουλο να απαντά και για πιθανά μελλοντικά σχέδια στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε η Αθηνά Τσιλύρα για το διαζύγιό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «στην υγειά μας ρε παιδιά»

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», είχε ξεκαθαρίσει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.

«Βόμβα» από Σπύρο Παπαδόπουλο: «Για χρόνια το παιδί μου δεν...» - Η ρητή απαγόρευση της Αθηνάς Τσιλύρα για το γιο τους

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αναφερθεί κατά καιρούς σε περιστατικά της προσωπικής του ζωής και το έκανε ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Μαμά-δες», πετώντας μια...βόμβα για το γιο του, αλλά και τη ρητή απαγόρευση της Αθηνάς Τσιλύρα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον γιο του. «Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις 12 η ώρα, για να του πω την ιστορία και να κοιμηθεί. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό που σόκαρε τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά. Τότε με ρώτησε η Αθηνά “το παιδί το άφησες απ’ έξω;”. Λέω “ποιο παιδί; Αμάν, το παιδί!”. Το σούπερ μάρκετ ήταν κοντά μας, στα 200 μέτρα, τον είδα στο καρότσι. Γυρνάω στο σπίτι και μου λέει η Αθηνά “Εσύ παιδί δεν ξαναπαίρνεις”», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Τζένη Θεωνά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share