Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεφτά με...σέσουλα για τον Σάκη Ρουβά: Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε από το X-Factor

Κασέ με πολλά μηδενικά

15 Φεβρουαρίου 2023 10:34
Λεφτά με...σέσουλα για τον Σάκη Ρουβά: Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε από το X-Factor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από τραγουδιστής έχει δοκιμάσει πολλές φορές τον εαυτό του και στην παρουσίαση. Ειδικά με το X-Factor το όνομα του είναι συνυφασμένο. Όμως ποιος ήταν ο μισθός του από το μουσικό διαγωνισμό;

Ο γνωστός τραγουδιστής για το X-Factor 2 τελικά είχε δεχθεί τη μείωση του μισθού που του είχαν προτείνει, αν και στη νταντά των παιδιών του έδωσε χρυσάφι μαζί με την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς στο X-Factor

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σάκης Ρουβάς έφτασε να παίρνει κοντά στα 160-180.000 ευρώ για τη σεζόν. Βέβαια αυτό το κασέ ήταν πριν πολλά χρόνια και μάλλον στα πιο πρόσφατα πρότζεκτ που έχει αναλάβει το κασέ του έχει ανέβει αισθητά, αν αναλογιστεί κανείς τη συνολική του περιουσία.

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τον Σάκη Ρουβά: «Υπήρχαν πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα και...»

Ο Σάκης Ρουβάς έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε στην Κέρκυρα, ωστόσο προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως είχε πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα στο σπίτι.

Παράλληλα, αποκαλύψεις "φωτιά" έκανε η Κάτια Ζυγούλη για τον γάμο με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Σάκη Ρουβά, με το μοντέλο να παίρνει μεγάλες αποφάσεις, όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη

Πιο συγκεκριμένα, πριν αρκετά χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία, μιλώντας στο Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή «ΟΛΑ 12».
ενδοοικογενειακά προβλήματα Σάκη Ρουβά
«Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Αυτό συνοδεύτηκε και από πολλά άλλα προβλήματα. Διαβίωσης μέχρι προσωπικά, ενδοοικογενειακά, όπως όλα τα σπίτια έτσι ; Ό,τι συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και για τα κακά, οδήγησε στο να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Υπήρξαν πάρα πολύ κακές ημέρες. Μέρες που δεν υπήρχε θέρμανση, δεν υπήρχε όσο φαγητό χρειαζόταν. Υπήρξε περίοδος που έλειπαν τα βασικά. Όταν έχεις ποντίκια και τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι είναι άσχημη η κατάσταση.

Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πείναγα. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν…», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share