Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Στο χειρουργείο η Μαρία Κορινθίου - Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της;

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

14 Φεβρουαρίου 2023 21:10
Στο χειρουργείο η Μαρία Κορινθίου - Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της;
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η Μαρία Κορινθίου και για αυτόν τον λόγο θα απουσιάζει από τα καθήκοντά της στο Πρωινό για κάποιο διάστημα.

Η ηθοποιός έκανε instastory από το κρεβάτι του νοσοκομείου, μέσω του οποίου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλου για την κατάσταση της υγείας της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

«All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».

Η Μαρία Κορινθίου στο χειρουργείο

«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας. Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.

Πολύ πριν τον Γιάννη Αϊβάζη: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Μαρίας Κορινθίου (photo)

Τον Ιανουάριο του 2008 ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκίνησε τη σχέση του με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κορινθίου και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε εν τέλει στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το παρασκήνιο της γνωριμίας τους που είχε κάνει η Μαρία Κορινθίου.

Αν και δεν είναι σχεδόν τίποτα γνωστό για την προσωπική της ζωή, η Μαρία Κορινθίου ήταν σε σχέση με έναν αθλητή πριν γνωρίσει και ερωτευτεί τον ηθοποιό.

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου

Ο λόγος για τον μπασκετμπολίστα Φράνκο Νάκιτς!

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ο μπασκετμπολίστας Φράνκο Νάκιτς είχαν έρθει πολύ κοντά και το περιοδικό «Ciao» έγραφε σχετικά τότε:

«Η Μαρία Κορινθίου διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της και ανάμεσα στους δεκάδες καλεσμένους της βρίσκεται –παραδόξως- και ο μπασκετμπολίστας Φράνκο Νάκιτς.

Το ‘παραδόξως’ πάει στο ότι ο διεθνής άσος των παρκέ δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, όμως βρίσκεται εκεί ανάμεσα στους φίλους της Μαρίας, η οποία συχνά πυκνά πάει προς το μέρος του, τον τραβά και τον συστήνει στις παρέες της.

Αποφεύγει να πει τη φράση ‘από εδώ ο φίλος μου Φράνκο’, γιατί προφανώς κάτι παραπάνω από φιλία συνδέει τη σέξι ηθοποιό και τον μπασκετμπολίστα.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η Μαρία και ο Φράνκο είναι full in love.

Φράνκο Νάκιτς Μαρία Κορινθίου

Παρόλο που εκείνο το βράδυ του πάρτι, οι δυο τους φρόντισαν να διατηρήσουν τις αποστάσεις ανάμεσά τους προκειμένου να κρατήσουν όσο γινόταν μακριά τους περίεργους, η απόδειξη ότι είναι μαζί ήρθε λίγες ημέρες αργότερα, όταν βρέθηκαν για ένα ρομαντικό weekend στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

Ήταν και εκεί πολύ επιφυλακτικοί στις κινήσεις τους και τη συμπεριφορά τους, ειδικά όταν κυκλοφορούσαν κάπου δημοσίως, όμως δεν μπορούσαν να κρύψουν σε καμία περίπτωση την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει έτσι κι αλλιώς ανάμεσά τους.

Το ζευγάρι τα πρωινά έκανε βόλτες στα πλακόστρωτα στενά του γραφικού χωριού, το μεσημέρι γευμάτιζε σε κάποια ταβέρνα και τα βράδια κατέληγε για ένα ποτό στο κλαμπ που άνοιξε εκεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος είναι φίλος και των δύο.

Εκεί τους είδαν πολλά ζευγάρια μάτια να μιλούν με τις ώρες απομονωμένοι και πιο χαλαροί πλέον να είναι πιο διαχυτικοί μεταξύ τους.

Πολλές φορές εκείνος της χάιδευε απαλά την πλάτη και εκείνη του κρατούσε το χέρι κοιτώντας τον στα μάτια.

Κάπως έτσι λοιπόν άρχισε να διαδίδεται η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Φράνκο Νάκιτς είναι ερωτευμένοι…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share